راهنمای ثبت نام دانشجویان جدید الورود سال 95 واحد همدان

1- ابتدا در سایت مرکزآزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانیwww.azmoon.org     ثبت نام نموده وکد رهگیری اخذ نمایید. (مخصوص دوره های کاردانی و کارشناسی)

2- سپس  با مراجعه به  سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان به نشانی  www.iauh.ac.ir  ثبت نام و تشکیل پرونده اینترنتی را انجام دهید. در این مرحله به نکات ذیل توجه داشته باشید.

1 – با ورود به ثبت نام اینترنتی  پذیرفته شدگان  کد ملی و نام پدر را  باتوجه به پرینت اخذ شده از سایت فوق وارد نمایید.

2- اطلاعات  خود را بطور دقیق  ثبت وتکمیل نمایید.

3-کلیه مدارک لازم که در قسمت اسکن وجود دارد بطور خوانا و  روشن  با فرمت کمتر از 200کیلوبایت اسکن نمایید .

4- مدارک تحصیلی باتوجه به مقطع تحصیلی بشرح ذیل اسکن شود.

کارشناسی پیوسته : فقط مدرک پیش دانشگاهی  یا دیپلم نظام قدیم  ویا مدرک کاردانی

(دارندگان مدرک کاردانی پیوسته درصورت مشمول بودن نمی توانند در این مقطع ثبت نام نمایند)

کارشناسی نا پیوسته :  فقط مدرک کاردانی و یا کارشناسی

کاردانی پیوسته :  فقط مدرک دیپلم بدون توجه به عنوان رشته

کارشناسی ارشد:  فقط مدرک کارشناسی ویا گواهی معتبر فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی با قید تاریخ ومعدل فارغ التحصیلی

دکتری تخصصی : فقط  مدرک کارشناسی ارشد ویا گواهی معتبر فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با قید تاریخ ومعدل فارغ التحصیلی

5-  مدارک نظام وظیفه بطور خوانا و  روشن  اسکن شود .

6- شهریه ایجاد شده بصورت علی الحساب  از طریق سایت پرداخت شود .

7- يك نسخه از  فرم ها را از سایت ثبت نام دریافت و  به دقت تكميل نمایید  و در روز تحويل مدارك به همراه داشته باشيد.

8- دریافت تاییدیه تحصیلی : دانشجویان دوره کاردانی وکارشناسی پیوسته در زمان مراجعه حضوری باید رسید پستی در خواست تاییدیه تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی را از آموزش وپرورش محل تحصیل را از

د فاتر  پیش خوان  تهیه وبه همراه داشته باشند.

9- در زمان مراجعه حضوری  به همراه داشتن   ( ا- مدارک ثبت نام   2 - فرمهای تکمیل شده   3  - رسيد پستي  تاييديه تحصيلي )   الزامی می باشد.

شماره تماس :     34494116    -  09182128984