آرشیو اخبار پژوهشی از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی همدان تجلیل شد

از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی همدان تجلیل شد

به مناسبت هفته پژوهش از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسؤولین استانی و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی همدان تجلیل  شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، در این مراسم مسؤول پارک علم و فناوری استان همدان گفت: يک پارک علمي، سازماني است که به وسيله متخصصان حرفه­اي اداره مي­شود و هدف اصلي اين سازمان، افزايش ثروت در جامعه از طريق تشويق و ارتقاء فرهنگ نوآوري و افزايش قدرت رقابت در ميان شرکتها و مؤسساتي است که متکي بر علم و دانش در محيط پارک فعاليت مي­کنند.

دکتر خسرو پیری افزود: براي دستيابي به اين هدف يک پارک علمي با ايجاد انگيزش و مديريت جريان دانش و فناوري در ميان دانشگاهها، مراکز تحقيق و توسعه، شرکتهاي خصوصي و بازار، ايجاد و رشد شرکتهاي متکي بر نوآوري را از طريق مراکز رشد و فرآيندهاي زايشي تسهيل مي­نمايد.

پیری خاطر نشان کرد امروزه با پروسه نوآوري است كه علم تبديل به تكنولوژي و تكنولوژي منجر به توسعه مي‌شود كه در اين ميان ساختارهايي نيز مورد نياز است.

وي ادامه داد: پارك علم و فناوري ساختاري است كه با توجه به نياز روز جامعه، توانستيم به اين امر پرداخته و تأثير خود را در توسعه كشورها داشته باشيم.

رئيس پارك علم و فناوري استان همدان بيان داشت: پارك‌ها حلقه مفقوده توسعه بين دو كشور هستند كه با ايجاد پارك‌ها اين حلقه مفقوده ارتباط دو كشور را با يكديگر برقرار كرد و موجب تعامل دوسويه كشورها را فراهم ساخت.

وي اضافه كرد: از سال 1380 در كشور ايران پارك‌هاي علم و فناوري ايجاد شد و نزديك به 11 استان داراي پارك مستقل شدند كه برخي زير نظر وزارت علوم و برخي زير نظر دانشگاه‌ها هستند.

پيري با اشاره به اينكه هدف پارك استفاده از تكنولوژي در سطح جامعه است، ابراز داشت: ايجاد شركت‌هاي متوسط و كوچك، كاهش زمان در فرايند تجاري‌سازي دستاوردهاي پژوهشي، ايجاد ارتباط با منابع، مؤسسات دولتي، دانشگاه‌ها و مركز تحقيقاتي از ديگر اهداف پارك علم و فناوري است.

وي در ادامه بيان داشت: به كارآفرينان، فناوران و بنگاه‌هاي زودبازده تسهيلات مالي ارائه داده مي‌شود و شركت‌هاي مستقر در پارك 15 سال از پرداخت ماليات معاف مي‌شوند.

در ادامه، رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: امروزه یکی از منابع اصلی هر دانشگاه نیروی انسانی می­باشد و بدنه اصلی این نیروی انسانی اعضای هیأت علمی دانشگاهها می­باشند.

سید علی اصغر تروهید افزود رویکرد جدید پژوهش در کشور امسال تبدیل علم به ثروت می­باشد به همین دلیل ما باید به سمت تحقیقات کاربردی گام برداریم.

وی گفت: از شما اساتید و پژوهشگران می­خواهم که اگر پیشنهادی در این راستا یعنی تبدیل علم به ثروت دارید به دانشگاه اعلام فرمایید تا با سرعت بیشتر در تبدیل علم به ثروت گام برداریم.

سپس، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی همدان با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته وضعیت کارهای پژوهشی در واحد همدان مطلوب بوده است گفت خوشبختانه ما در این مدت توانسته­ایم با جذب کامل بودجه پژوهشی گام موثری در تجهیز امکانات و کارگاهها برداریم.

اصغر تیموریان ضمن اشاره به موفقیتهای چشمگیر معاونت پژوهشی دانشگاه در یک سال گذشته تحصیلی خاطر نشان کرد  در این مدت 27 طرح درون دانشگاهی، 11 طرح برون دانشگاهی، 24 مقاله در همایشهای بین­المللی، 17 مقاله در مجلات ISI و خرید کتاب برای کتابخانه مرکزی و رساندن آمار کتابهای این کتابخانه به مرز 105 هزار جلد کتاب، خرید نرم افزار نما متن و.... از جمله فعالیتهای این معاونت است.

در ادامه این مراسم، از پژوهشگران برتر دانشکده­های دانشگاه آزاد اسلامی همدان به شرح زیر تجلیل شد: در دانشکده علوم انسانی از آقای دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم (برگزیده جشنواره فارابی) به عنوان رتبه اول، آقای دکتر علیرضا رضایی رتبه دوم پژوهش، خانم سعیده مر‌تضوی پژوهشگر نمونه ‌در میان مدرسین مدعو، خانم زهره بهاری موفق پژوهشگر نمونه دانشجویان و انجمن علمی باستان­شناسی به عنوان انجمن علمی برتر تجلیل شد. در دانشکده فنی مهنسی از آقای  دکتر امیررضا گودرزی رتبه اول پژوهش، آقای محمد مهدی شیر ‌محمدی رتبه دوم پژوهش و آقای علیرضا رضوانیان پژوهشگر نمونه مدرسین مدعو.  در دانشکده علوم پایه آقای عباس عباس زاده شهری رتبه  اول پژوهش، آقای دکترمهرداد چراغی رتبه ‌ دوم پژوهش، خانم نفیسه یوسفی پژوهشگرنمونه مدرسین مدعو، خانم نسرین ‌حسن زاده پژوهشگرنمونه مدرسین مدعو، خانم روشنک رجبلو پژوهشگر نمونه دانشجویان و انجمن علمی گروه زیست شناسی انجمن ‌علمی برتر. و در دانشکده هنر و معماری آقای محمدمهدی گودرزی سروش رتبه ی اول، آقای دکتر منوچهر فروتن رتبه  دوم پژوهش، آقای ناصح یوسفی پژوهشگر نمونه دانشجویان و انجمن علمی شهرسازی و آقای امیر نورعلیئی رتبه اول باشگاه پژوهشگران جوان، آقای سجاد آستانی رتبه دوم باشگاه پژوهشگران جوان، آقای عباس فرمانی رتبه سوم باشگاه پژوهشگران جوان و سرانجام از آقایان حمیدرضا خوشرو، ساسان مرشد زادگان  و خانم لیلا غفاری به عنوان کارمندان نمونه حوزه پژوهشی و آقای کامبیز حمیدی    مدیر طرح و برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی همدان و  آقای حامد محمدی استاد راهنمای تیم رباتیک و ساخت شناور بدون سر‌نشین در سال 1389 تجلیل شد.

گفتنی است این مراسم در سالن شهید عباسپور دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار گردید.