آرشیو اخبار استانی سردار ابوحمزه: فضای حاکم در دانشگاه آزاد اسلامی یک فضای ولایی و ارزشی است

سردار ابوحمزه: فضای حاکم در دانشگاه آزاد اسلامی یک فضای ولایی و ارزشی است

فرمانده سپاه انصارالحسسین استان همدان گفت: فضای حاکم در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان یک فضای ارزشی و ولایی است و ما باید خدا را برای این نعمت شکرگزاری کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان ، غلام علی ابوحمزه، در نشست مشترک با رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان و شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت: «در متون دینی ما از علم با تعابیر نور بیان‌شده است و اینکه ما در دانشگاه حضور داریم برای بهره‌مندی از نظرات دانشگاهیان است.»

وی بیان کرد: «مهم ترین مطالبه مقام معظم رهبری انقلابی بودن ، انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن است و این شامل تمامی قشرهای جامعه از جمله دانشگاهیان می شود.»

ابوحمزه تصریح کرد: «انس با شهدا و مأنوس شدن با آنها موجب می‌شود روحیه انقلابی زنده نگه‌داشته شود.»

فرمانده سپاه استان همدان گفت: «در چارچوب نظام مقدس اسلامی همه سلایق و فکرها قابل‌احترام هستند و مجموعه سپاه و بسیج در استان آمادگی کامل همکاری با سایر بخش‌ها دارد.»

وی تأکید کرد: «بدون منت و باافتخار آمادگی کامل داریم با مجموعه دانشگاهی در استان ازجمله دانشگاه آزاد اسلامی همکاری گسترده‌ای برقرار سازیم.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان هم در این نشست گفت: «ما هم به سهم خود از خدمات فرهنگی و نظامی که موجب غرور ملی توسط مجموعه سپاه در کشور شده است تشکر می‌کنم.»

وی گفت: «630 استاد تمام‌وقت، یک هزار نیمه‌وقت و حق‌التدریس در دانشگاه آزاد همدان فعال هستند و 500 رشته در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی و 29 دکتری تخصصی در رشته‌های کاربردی و خوب و 120 رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه وجود دارد.»

دانشگاه آزاد اسلامی همدان در امور فرهنگی پیشرو است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی همدان در امور فرهنگی پیشرو است.

، حجت‌الاسلام طالقانی ورکشی در نشست هماهنگی اردوی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی همدان که با حضور فرمانده سپاه انصارالحسسین استان همدان و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان برگزار شد گفت: «جا دارد از حمایت‌ها و تلاش‌هایی که برای برگزاری اعتکاف دانشجویی، نماز و سایر برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه صورت می‌گیرد تشکر کنم.»

وی بابیان حدیثی افزود: «دعا موجب پذیرش و استجابت می‌شود، سپاس گذاری موجب افزایش نعمت و توکل منجر به نتیجه رسیدن کار خواهد شد.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان در این نشست گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی تمامی استانداردهای آموزشی و فرهنگی را رعایت می‌کند.»

سعید جامه بزرگی گفت: «خوشبختانه در حوزه فرهنگی هماهنگی و هم‌صدایی کامل وجود دارد و بسیج دانشجویی به‌عنوان بازوی اجرایی فرهنگی در دانشگاه فعالیت می‌کند.»

وی تأکید کرد: «خوشبختانه فعالیت بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی همدان منجر شده است که در بحث فرهنگی اردوهای جهادی، راهیان نور، یادواره شهدا همواره این دانشگاه سرآمد باشد.»

رییس بسیج دانشجویی استان هم گفت: «امسال 22 کاروان راهیان نور از استان اعزام خواهند شد.»

طیب فریادرس بیان کرد:« 3 هزار و 300 نفر از 12 اسفند تا 28  توسط 70 دستگاه اتوبوس به این مناطق اعزام خواهند شد.»

وی تأکید کرد: «882 نفر از این تعداد به دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان اختصاص داده‌شده است.»

وی در پایان با اشاره به ایام سوگواری صدیقه کبری (س) گفت: «مهم‌ترین ویژگی این حضرت ایستادگی بر ولایت بود، ویژگی که امروز موجب شده است ما هم در دنیا سرآمد گردیم.»