آرشیو اخبار دانشگاه آزاد پیام تسلیت رییس,مسئولین,استادان کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همدان به مناسبت درگذشت آیت ا... هاشمی رفسنجانی

إنا لله و إنا الیه راجعون

ارتحال یار صابر و صدیق امام خمینی (ره) مرحوم مغفور حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی که سال های متمادی در سایه سار مراد خویش رنج به ثمر نشستن پیروزی انقلاب اسلامی را بر خود هموار نمود و در این مسیر تا پای شهادت پیش رفت. شخصیتی که پس از رحلت امام (ره) در کنار مقام معظم رهبری همسنگر دوران قبل و پس از انقلاب، در مقام مشاوری امین و دوستی شفیق کوشا بود.

موجب تألم و تأسف عمیق رهبر فرزانه و ملت شریف و قدران ایران اسلامی گردید.

دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان درگذشت مرحوم آیة الله هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی را به حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب، ملت بزرگ ایران، خانواده معزز و معظم ایشان و علی الخصوص خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای ایشان، غفران الهی و علو درجات مسألت می نماید.

رییس,مسئولین,استادان, کارکنان و دانشجویان

دانشگاه آزاد اسلامی همدان