دانشگاه آزاد اسلامی همدان در تعطیلات تابستانی دانشگاه هر شب پذیرای  بیش از ۵۰۰ نفر از  میهمانان پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین با بهره‌گیری از مجتمع اقامتی فدک است.

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد« مجتمع اقامتی فدک  که برای تعطیلات  تابستانی  مجهز شده بیش از ۱۰۰ اتاق اقامتی ۴ تخته برای اسکان میهمانان نوروزی در واحد همدان مطابق با استانداردهای یک مکان اقامتی مناسب فراهم گردیده است.»

علیرضا پیر حیاتی افزود: «در این فضا با ظرفیتی حدود ۴۰۰ نفر وسایلی اعم از یخچال، فرش، میز غذاخوری، تلویزیون و تجهیزات خواب فراهم آمده و تمامی امکانات فوق در اختیار میهمانان قرار خواهد گرفت و محدودیتی جهت ارائه خدمات اسکان به بیش از ۱۰۰ خانواده در هر شب نخواهد داشت.»

وی بیان کرد:«از دیگر امکانات منحصربه‌فرد تعبیه‌شده در مجتمع اقامتی فدک می‌توان به محوطه بازی کودکان و خردسالان اشاره کرد که با بهره‌گیری از وسایل بازی و تفریح می‌تواند اوقات خوبی را نیز برای کودکان و فرزندان میهمانان ایجاد کند.»

وی بیان کرد: «هر شب پانصد نفراز خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی همدان در این مجتمع اسکان داده می‌شوند که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.»

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: «با هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده در ایام تعطیلات پزشک و راننده آماده‌به‌خدمت جهت مواقع ضروری در دانشگاه حضور دارد. همچنین، فروشگاه دانشگاه در این ایام جهت خدمت‌رسانی به میهمانان مهیا است و در جهت بهره‌گیری میهمانان واحد از امکانات سیاحتی در سطح شهر همدان تمهیداتی اتخاذ گردیده است.»

گفتنی است:«شهر همدان با داشتن جاذبه‌های فراوان گردشگری و توریستی در ایام نوروز پذیرای خیل مسافران نوروزی است.»

ارسال دیدگاه