حمید قاسمی

مدیر شبکه رادیویی ورزش با بیان اینکه بخش ویژه‌ای در رادیو ورزش مختص پژوهش‌های کاربردی ایجاد شده است گفت: دستاوردهای کاربردی محققان و اخبار همایش‌ها به طور کامل پوشش داده می‌شود.

حمید قاسمی در حاشیه برگزاری همایش علوم کاربردی در ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «این کنفرانس یکی از بهترین تجارب شخصی من نسبت به همایش‌های مشابهی بود که در آن شرکت کرده‌ام و هماهنگی و همدلی مجریان در بالا‌ترین سطح ممکن سبب برگزاری هرچه بهتر این همایش شد.»

وی افزود: «در رادیو ورزش بخش‌‏های مخصوص، ویژه پژوهش‌های کاربردی وجود دارد و دستاوردهای پژوهشگران و محققان و نیز اخبار و نتایج همایش‌ها را به طور کامل و تخصصی پوشش می‌دهد.»

مدیر شبکه رادیویی ورزش تصریح کرد: «رویکرد کلی ما در رادیو ورزش حفظ احترام و همراه با آن نقد محترمانه و بدون مرز در همه سطوح مدیریتی ورزش و انعکاس نظرات کار‌شناسی افراد خبره در حوزه ورزش بوده و ایجاد فرصت پاسخگویی برای کسانی که مورد نقد هستند نیز از دیگر برنامه‌های رادیو ورزش است.»

قاسمی تصریح کرد: «طبیعتا در حوزه کاری ما نیز تمام امور صد در صدی و خالی از نقص و عاری از کاستی نیست و از همه شنوندگان تقاضا داریم نقایص ما را گوشزد کنند تا برنامه هرچه پربار‌تر به روند خود ادامه دهد.»

نخستین کنفرانس پژوهش‌های کاربردی در علوم ورزشی باهدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به‌منظور تبادل و به اشتراک‌گذاری تجارب و نتایج تحقیقات علمی در تمامی جنبه‌های تخصصی علوم ورزشی و میان‌رشته‌ای، روزهای ۱۹ و ۲۰ مرداد در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد.