کتاب درسی انسان و محیط‌‌زیست

کتاب درسی انسان و محیط‌‌زیست پایه یازدهم تحصیلی دردانشگاه آزاد اسلامی همدان رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این کتاب از سال تحصیلی ۹۶-۹۷ در تمام دوره‌های تحصیلی آموزش متوسطه فنی و حرفه‌ای، ریاضی و فیزیک، علوم انسانی، علوم تجربی و علوم و معارف اسلامی در پایه یازدهم تدریس می‌شود.

به مناسبت هفته دولت و با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید، کارگاه آموزشی توجیهی درس انسان و محیط‌‌زیست پایه یازدهم تحصیلی به مدت سه روز از ۶ تا ۹ شهریور برای افراد مرتبط با تدریس این کتاب به‌صورت سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می‌شود.

در این کارگاه ۱۰۰ شرکت‌کننده از روسای ادارات آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌زیست و مدرسان و روسای ادارات مرتبط با تدریس کتاب انسان و محیط‌زیست حضور دارند که با مباحث اجرایی مرتبط با تدریس کتاب آشنا خواهند شد.

مراسم افتتاحیه این کارگاه صبح روز سه شنبه ۷ شهریور جاری با حضور مدیرکل دفتر آموزش سازمان حفاظت محیط‌زیست در محل دانشگاه آزاد اسلامی مرکز همدان برگزار می‌شود.

کتاب انسان و محیط‌زیست شامل ۷ درس با عنوان مرتبط با آب، خاک، هوا، انرژی، زباله، تنوع زیستی و گردشگری مسئولانه است که در ۱۱۵ صفحه تدوین‌ شده است.