روز قدس  جلوه‌ای است از همبستگی امت اسلام برابر جماعت کفر. و ستیز همه جانبه با نمادهای الحاد و نفاق است.

روح‌الله کبیر بنیان‌گذار انقلاب شکوهمند اسلامی  نیک می‌دانست که در مقابله با زورمندان و زرمداران جهانی و اهریمنان سلطه‌گر، برترین طریق مبارزه، حفظ انسجام اسلامی و تأکید بر وحدت جمعی مسلمین است. گوهر اندیشه‌ی آن بزرگ‌مرد، عزت مداری اسلامی بود و با ابداع روز قدس، آن گوهر در این انگشتر، قراری جاودانه یافت و اندیشه‌اش حرمتی عملی گرفت.

به همین خاطر آخرین جمعه هرماه رمضان را تا پیروزی بر صهیونیزم جهانی  روز قدس خواند  تا شوق دریدن بر عطش حیوانیت سبق نگیرد و گرگ درنده‌خوی را آفرین گوی نباشد، شغالان ضیافت خون برپا نکنند و چنگال در گلوی مظلومان فرونبرند. تا در چنین روز آزادیخواهان جهان برعلیه کفر جهانی برخیزند و از مظلومین فلسطین جانبداری نمایند

صهیونیسم خاک می‌طلبد و جان می‌ستاند، خانه می‌خواهد و آشیان ویران می‌کند، چراکه  روز داوری را باور نمی‌دارد!

به تواتر، گاه‌وبیگاه، زمانی ۳۳ روز آتش و مرگ بر سر مسلمان بی‌گناه می‌ریزد و دیگربار  با گازی مرگ‌آور و بخارات سمی، نفس فلسطینی آواره را در سینه خفه می‌کند ، تا حقوق بشردست ساز چپاولگران جهانی چهره بنماید

در چنین زمانه‌ای و با چنین زمینه‌ای است که طراحی معمار بزرگ انقلاب اسلامی ایران در روز قدس بیش‌ازپیش  جلوه گری می‌کند.

روز جهانی قدس، روز نمایش قدرت آزادگان جهان برعلیه استکبار و استبداد جهانی و روز تجلی فریاد مظلومیت مردم فلسطین در مقابل ددمنشی‌ها و تجاوزگری‌های وحشیانه خفاشان خون‌آشام صهیونیست و رژیم اشغالگر قدس با جانب‌داری امریکای قابیل صفت است.

دیری است که استکبار بر طبل ایران هراسی و اسلام هراسی می‌کوبد و اکنون‌که با تدابیر حکمت‌آمیز و تعاملات سازنده جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهانی، نقشه جهان خواران نقش بر آب‌شده است، دست صهیونیزم از آستین توحش نهروانیان داعش و بو کو حرام درآمده است تا در هیاهوی غائله‌های داخلی مسلمانان، مسئله فلسطین فراموش شود و قصابان غزه با خون قمار کنند..

قلدرمآبان  دنیا و صهیونیست بدانند که آزادگان جهان با وعدهٔ آسمانی “واعتصموا به حبل الله جمیعاً ولا تفرقوا” و اعتقاد به “ونرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم الائمه و نجعلهم الوارثین”، قدرتمندانه‌تر از هرسال، در مقابل زورگویان و مستکبران جهان می‌ایستند و پیروان دین رحمت و مهربانی با همبستگی و بیداری، طومار طاغوتیان زمان را درهم خواهند پیچید و بر تمامی مشکلات جهان اسلام فائق خواهند آمد و بر اشغال گری در قدس، قبله اول مسلمانان، پایان خواهند داد.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی همدان، با پشتیبانی از اقدامات  شرافتآفرین سپاه پاسداران در سرکوبی اشرار وداعشی های کافر  ضمن اعلام همبستگی با مردم مسلمان فلسطین و انزجار از جنایات رژیم منفور صهیونیستی که با حمایت همه‌جانبه آمریکای جهان خوار صورت می‌گیرد، از تمامی مردم آگاه و آزاده ایران می‌خواهند تا با حضور میلیونی و غرورآفرین خود در صفوف فشرده راهپیمایی روز قدس امسال که قرین پیروزی‌های افتخارآفرین برای جهان اسلام در عراق سوریه و …. می‌باشد، تسکین‌بخش آلام فلسطینی‌ها و قوت قلب مبارزان دلاور آن دیار باشند و بار دیگر با آرمان‌های بنیانگذارعظیم الشان انقلاب و خلف برحق وی تجدیدعهد و پیمان نمایند