غلامرضا شعبانی بهار

معاون همگانی وزیر ورزش و جوانان گفت: توجه به مسائل کلی جوانان در صدر برنامه‌های پیشنهادی سلطانی فر به مجلس برای اخذ رأی اعتماد است.

غلامرضا شعبانی بهار در حاشیه برگزاری همایش علوم کاربردی در ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «توسعه ورزش همگانی، حمایت از ورزش قهرمانی، پیگیری حضور تیم‌های ملی در میادین بین‌المللی، توجه ویژه به ورزش بانوان و خانواده، از برنامه‌های پیشنهادی سلطانی فر به مجلس است.»

وی تصریح کرد: «نگاه ویژه به ورزش روستایی با تجهیز و توسعه خانه‌های ورزش روستایی از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه در دولت دوازدهم است.»

معاون همگانی وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم تصریح کرد: «تعامل و همسو کردن دستگاه‌های اجرایی در امر ورزش و جوانان از دیگر دغدغه‌های این وزارتخانه در دولت جدید است.»

شعبانی بهار تصریح کرد: «عقیده داریم افزایش مشارکت مردم در امر ورزش موجب بالا رفتن کیفیت نیز خواهد شد.»

نخستین کنفرانس پژوهش‌های کاربردی در علوم ورزشی با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به‌منظور تبادل و به اشتراک‌گذاری تجارب و نتایج تحقیقات علمی در همه جنبه‌های تخصصی علوم ورزشی و میان‌رشته‌ای، در روزهای ۱۹ و ۲۰ مرداد در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد.

ارسال دیدگاه