سه شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۰

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: غدیر جشن بزرگ شیعیان دنیاست که نباید برای این روز کم‌کاری کرد و باید این جشن را در جامعه فراگیرتر کرد.

به گزارش خبرنگار آنا،‌ سعید جامعه بزرگی در مراسم جشن غدیر دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: «واقعه غدیر هیچ‌گاه کهنه و فراموش‌شدنی نیست وزنده نگه‌داشتن و پایبندی به پیام غدیر خم وظیفه همه مسلمانان است.»

وی افزود: «ما باید قدردان و شکرگزار نعمت‌هایی که خداوند در اختیارمان قرار داده است و شیعه حضرت علی (ع) بودن یکی از بزرگ‌ترین این نعمت است.»

جامه بزرگی افزود: «برای شیعه بودن تنها قبول داشتن پیامبر اکرم (ص) کافی نیست بلکه زمانی دین کامل می‌شود که امامت حضرت امیر المومنین علی (ع) را نیز قبول کنیم.»

وی تأکید کرد: «متأسفانه آن‌طور که شایسته و بایسته این عید بزرگ است ما در جامعه جشن نمی‌گیریم، امیدواریم این محفل سر آغازی شود برای حرکت دانشجویان و استادان در محورهای پژوهشی این واقعه بزرگ تاریخ اسلام که نجات‌بخش بشریت است.»