رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: از ابتدای فروردین تا شهریور سال جاری ۵۵۱ دانشجو از پایان‌نامه خود در این دانشکده دفاع کرده‌اند.

مهدی مجلسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان از فروردین تا شهریور امسال ۳۳۸ پروپوزال تصویب‌شده و ۵۵۱ دانشجو موفق به دفاع از رساله خود شده‌اند.»

وی بیان کرد: «بیش از ۶ هزار دانشجو در ۸۷ رشته تحصیلی در مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان مشغول به تحصیل هستند.»

رئیس دانشکده علوم انسانی واحد همدان گفت: «مرداد گذشته برگزاری همایش ملی علوم کاربردی ورزشی که با استقبال چشم‌گیر پژوهشگران کشوری در این حوزه برگزار شد به همت این دانشکده به انجام رسید و همایش‌های گروه حسابداری و روانشناسی نیز برگزار می‌شود.»

مجلسی بیان کرد: «۸۱ عضو هیات علمی در این دانشکده فعالیت دارند که از این تعداد ۲ نفر استاد، ۳ نفر دانشیار، ۲۷ نفر استادیار، ۴۹ نفر مربی به همراه بیش از ۲۰۰ مدرس مدعو به امر آموزش دانشجویان مبادرت می‌ورزند.»

رئیس دانشکده علوم انسانی واحد همدان گفت: «برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدید، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان، جلسات منظم پژوهشی و شورای تحصیلات تکمیلی هر هفته و جلسات شورای مدیران گروه هر دو هفته یک‌بار از جمله اقدامات صورت گرفته در این دانشکده است.»

وی افزود: «مهر امسال بیش از یک هزار نفر دانشجو ورودی جدید در این دانشکده ثبت نام کرده اند.»