دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همدان همزمان با تحصیل در دانشگاه به حفظ قرآن نیز اهتمام می‌ورزند.

دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی همدان با بیان این مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «دانشجویان در طرح چهارساله حفظ قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی همدان همزمان با تحصیل در دانشگاه به حفظ قرآن نیز اهتمام دارند و پس از پایان دوره تحصیلات کارشناسی مفتخر به حفظ کل قرآن نیز می‌شوند.»

مرتضی لاله چینی افزود: «حفظ قرآن کریم و تربیت حافظان قرآن دارای آثار حسنه و از اهداف عالیه نظام اسلامی است و با توجه به‌ضرورت و نیاز جامعه و علاقه فراوان قشر دانشگاهی به تعلیم قرآن عزیز می‌توان با برنامه‌ای منسجم و منظم به‌صورت راهبردی و همه‌جانبه زمینه تربیت حافظان قرآن کریم را در تمام دانشگاه‌های کشور ایجاد کرد.»

وی تصریح کرد: «با توجه به اهداف، رویکردها، افق علمی، امکانات، توانمندی‌ها و مخاطبان گسترده، دانشگاه آزاد اسلامی همدان پتانسیل بسیار خوبی برای تربیت حافظان قرآن در اقشار مختلف دانشگاهی بویژه دانشجویان دارد.»

لاله چینی گفت: «تاکنون در این طرح ۲ حافظ قرآن، ۸ نفر حافظ۱۵ جزء و ۵ نفر هم موفق به حفظ ۵ جزء قران کریم شده اند و برای هر جزءکه موفق به حفظ می شوند مبلغ ۳ میلیون ریال از طرف دانشگاه به افراد حافظ اهدا می شود.»

دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی همدان افزود: «مبنای طرح بر اساس تشکیل جلسات محوری و دائمی حفظ در دانشگاه برای برادران و خواهران است این جلسات پس برگزاری دوره معرفی در ابتدای هر ترم آغاز و پس از ثبت‌نام از علاقه‌مندان و برگزاری جلسات توجیهی و تفکیک اعضا، حفظ قرآن کریم شروع می‌شود.»

وی تصریح کرد: «اعضای جلسه مکلف‌اند در هر هفته سه صفحه از قرآن کریم حفظ و در جلسه مباحثه و به استاد ارائه کنند با این روش در هرسال تحصیلی هر فرد موفق به حفظ هشت جزئی از قرآن می‌شود و به‌راحتی در کنار درس‌های دانشگاهی و پس از پایان دوره تحصیل حافظ قرآن نیز خواهد شد.»

دبیر شورای قرآن دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: «استادان حفظ در دوره‌های اول از حافظان قرآن استانی و در دوره‌های بعدی از دانشجویان تربیت‌شده خواهند بود و هر جلسه یک یا دو بار در هفته با توافق اعضا تشکیل می‌شود.»
لاله چینی گفت: «معرفی قاری پایه، کتاب لغت و ارائه مفاهیم، بیان کلی تفسیر آیات و آموزش‌های لازم به عهده مدرس جلسه است و این جلسات با نظارت دائمی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه برگزار می‌شود.»