آرشیو اخبار دانشگاه آزاد افتخاری دیگر: دانشگاه آزاد اسلامی همدان برترین دانشگاه آزاد اسلامی کشور

افتخاری دیگر: دانشگاه آزاد اسلامی همدان برترین دانشگاه آزاد اسلامی کشور

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان از کسب رتبه نخست وب سایت  این دانشگاه در میان تمامی دانشگاه های آزاد اسلامی کشور خبر داد.

سعید جامه بزرگی در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: با استناد به آخرین گزارش رتبه بندی وب سایت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور، پایگاه اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان رتبه اول دانشگاه های آزاد اسلامی کشور را کسب نمود.

وی افزود: نتایج این ارزیابی که به تازگی توسط پایگاه مرکز منطقه ای علوم و فناوری کشور به نشانی http://websanji.ricest.ac.ir منتشر شده است نشان می دهد  که   دانشگاه آزاد اسلامی همدان، در بین واحد های دیگر دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه اول قرار دارد و سایت واحد هایی همچون کرج،  دانشگاه آزاد اسلامی ( وب سایت اصلی)، علوم و تحقيقات، تهران جنوب، خوراسگان، قزوین، کرمانشاه ، مشهد و سنندج در رتبه های دوم تا دهمین این لیست قرار دارند.

جامه بزرگی اظهار داشت : سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در بین تمامی دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور در رتبه 11 قرار دارد که این نیز به نوبه خود در خور توجه به نظر می رسد.

وی تصریح کرد آیتم هایی که در این ارزیابی موثر بوده  و نقش داشته اند عبارتند ازقابليت رويت، که نشان دهنده اهميت يك وب سايت از ديدگاه وب سايت هاي ديگر است. كه بر اساس پيوندهاي دريافتي از سايت هاي ديگر محاسبه مي گردد، سايز يا اندازه وب سايت به معناي تعداد صفحات نشان داده شده در سايت توسط موتورهاي جستجو است، رتبه ترافيك يك سايت براساس تعدادبازديدكنندگان سايت وصفحات بازديد شده سايت در مدت سه ماه محاسبه مي گردد طراحي که بيانگر سادگي كاربري و جذابيت سايت براي كاربران است و مدارک علمی موجود در سایت است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان داشت:  سایت واحد همدان در طراحی  دارای رتبه 13، در  قابليت رويت پذیری دارای رتبه 3در عامل مدارک علمی (PDF) دارای رتبه  138 در عامل  ترافيك دارای رتبه 71 و در عامل  سايزبندی  دارای رتبه 196 است که منجر به کسب رتبه اول در بین سایتهای دانشگاه آزاد اسلامی و رتبه 11 در بین کل دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور شده است.

رییس واحد همدان ضمن ابراز خرسندی از کسب این رتبه اظهار داشت: این مهم با همت و تلاش جمعی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی همدان به ویژه کارکنان پرتلاش و توانمند اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان محقق گشته است.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی همدان با داشتن بیش از 15 هزار نفر دانشجو 750 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و حق التدریس، 120 رشته در گرایش های مختلف، در فضایی به وسعت یکصد هکتاربه عنوان یکی از بزگترین مراکز آموزش عالی غرب کشور مطرح است و وب سایت این واحد دانشگاهی از سال 1388 زیر نظر اداره روابط عمومی این دانشگاه اداره گردد.