مدیر گروه رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی مردم، نیاز به مواد غذایی آماده و بسته‌بندی‌شده افزایش‌ یافته و به همین دلیل رشته مهندسی علوم و صنایع غذائی در دنیا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سید معین نظری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره معرفی علوم و مهندسی صنایع غذایی اظهار کرد: «امروزه صنایع تولید مواد غذایی در جهان بسیار رشد کرده است کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست.»

وی افزود: «امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی مردم، نیاز به مواد غذایی آماده و بسته‌بندی‌ افزایش‌ یافته و به همین دلیل رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در دنیا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شده است.»

نظری بیان کرد: «در راستای تبدیل مواد خام (اعم از محصولات کشاورزی و دامی) به مواد غذایی قابل‌مصرف و باارزش و نیز افزایش بهداشت محصولات غذایی، هر روز شاهد افزایش تعداد کارخانجات محصولات غذائی و تنوع آنها در دنیا و کشور هستیم.»

مدیر گروه رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی همدان تصریح کرد: «برای اینکه محصولاتی سالم و باکیفیت به‌دست مصرف‌کننده برسد، باید همه مراحل تولید مواد غذایی اعم از استفاده از روش‌های بهینه در تولید مواد غذایی، طراحی مناسب برای تولید، سلامت مواد اولیه و محصولات تولیدی و … مورد کنترل قرار گیرد. این امور از وظایف متخصصین صنایع غذایی است.»

نظری گفت: «مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای در راستای لزوم استخدام مهندسان صنایع غذایی در کارخانجات مواد غذائی به تصویب رسانده است، که بر اساس آن در صورت عدم به‌کارگیری این افراد، امکان فعالیت به واحد تولیدی داده نخواهد شد و این می‌تواند برای آینده شغلی دانش‌آموختگاناین رشته بسیار راهگشا شود.»

وی افزود: «رشته مهندسی علوم و صنایع غذائی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان از سال ۱۳۹۵ با تکیه‌بر اساتید مجرب و امکانات آموزشی مناسب با مجوز وزارت علوم راه‌اندازی شده است.»

مدیر گروه رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی همدان خاطرنشان کرد: «دو مقطع کارشناسی پیوسته با عنوان علوم و مهندسی صنایع غذائی و کارشناسی ناپیوسته با عنوان مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان مشغول به فعالیت است.»

وی تاکید کرد: «دانش آموختگان مهندسی علوم و صنایع غذایی می‌­توانند با عناوینی همچون مدیر واحدهای صنعتی مواد غذایی، مدیر تولید واحدهای صنعتی مواد غذایی، مدیر کنترل کیفیت واحدهای صنایع غذایی، کارشناس آزمایشگاه در واحدهای صنایع غذایی، کارشناس متخصص در امر طراحی واحدهای صنایع غذایی، کارشناس اداره استاندارد، کارشناس تغذیه و بهداشت در مراکز دانشگاهی و بیمارستان‌ها، کارشناس رسمی دادگستری در امور صنایع غذایی و…. مشغول به‌کار شوند.»