معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سما همدان گفت: سال تحصیلی جاری مهارت‌آموزی و توجه به نماز و فلسفه آن دو محور اساسی تعلیم و تربیت در مدارس سما استان همدان است.

شاهرخ قاسم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در حاشیه نواختن زنگ مهر در دبیرستان دختران دوره اول سما شهر همدان گفت: «سال تحصیلی جاری مدارس سما استان همدان دو برنامه محوری مهارت‌آموزی و توجه و توسعه فرهنگ نماز در اولویت قرار دارد.»

او افزود: «اکنون ۶ مدرسه سما همدان از مقطع ابتدای تا دبیرستان دایر است و بیش از ۸۰۰ دانش آموز در این مدارس مشغول به علم‌آموزی هستند.»

قاسم‌زاده اظهار کرد: «دانش‌آموزان مدیران فردای کشور ما هستند و این آینده‌سازان باید از دوران تحصیل بانظم و مدیریت آشنا شوند.»

معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی همدان با توجه به آغاز هفته دفاع مقدس گفت: «دانش‌آموزانی بودند که در اوایل جنگ برای دفاع از وطن به جبهه‌ها رفتند و امنیت موجود در جامعه حاصل خون شهداست؛ بنابراین دانش‌آموزان باید ادامه‌دهنده واقعی راه شهدا شوند.»