رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: این واحد دانشگاهی تمامی امکانات خود را به منظور کمک به هموطنان زلزله زده در استان کرمانشاه بسیج کرده است.

سعید جامه بزرگی ضمن ابراز تسلیت و همدردی با تمامی هموطنان داغدار دراثر زلزله دیشب در گفت گوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت:«تمامی امکانات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی همدان به منظور کمک رسانی به هموطنان آسیب دیده و داغدار در اثر زلزله مهیا و آماده است.»

وی افزود: «در اولین ساعات صبح امروز با تشکیل جلسه، هماهنگی به منظور کمک رسانی به مناطق زلزله زده در این واحد دانشگاهی برگزار شد.»

رئیس واحد همان گفت: «آماده‌سازی دو بلوک خوابگاهی و مجتمع رفاهی فدک دانشگاه برای اسکان موقت هم‌وطنان با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر فراهم‌شده است.»

جامه بزرگی بیان کرد: «هماهنگی با سازمان انتقال خون جهت حضور اکیپ سیار در دانشگاه از دیگر اقدامات صورت گرفته در این واحد دانشگاهی است.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: «تماس با روسای واحدهایدانشگاهی در مناطق آسیب‌دیده و دریافت نیاز آنها از دیگر اقدامات انجام‌شده در ساعت اولیه این حادثه است.»

جامه بزرگی گفت: «پیش‌بینی لازم صورت گرفته است تا در صورت نیاز، نیروهای متخصص اعم از کارمندان، دانشجویان و اعضای هیات علمی با هماهنگی سازمان هلال‌احمر به‌ عنوان امدادگر به مناطق زلزله‌زده اعزام شوند.»