دکتر مرتضی قائمی در پیامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، فررسیدن روز بسیج اساتید را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، همزمان با فرارسیدن روز بسیج اساتید، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان در پیام تبریکی با اشاره به کارآمدی، تخصص و تعهد اساتید دانشگاهی گفت: تلفیق توامان علم و دانایی با بصیرت و پرهیزگاری، مولفه ی اساسی اساتید بسیجی است.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نهال نوپای نظام اسلامی از بدو تاسیس با تلاش و همت مجاهدان خستگی ناپذیر که جامع علم و ایمان، دانش و ارزش و دقت و بصیرت بوده اند آبیاری می شود و گواه این مدعا خدمات شایان، تحقیقات ارزنده و تلاشهای پرثمر اساتید بسیجی است که مرز‌های ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی را درنوردیده و با امداد الهی، دست بر آسمان علم و دانش ساییده است.
اینجانب ضمن گرامیداشت سی و یکم خردادماه سالروز شهادت شخصیت علمی کم نظیر، مجاهد بی بدیل و فرمانده خستگی ناپذیر استاد شهید دکتر مصطفی چمران، مناسبت پربرکت روز بسیج اساتید را به همه اساتید و دانشمندان بسیجی در جای جای میهن اسلامی، خاصه اساتید غیور بسیجی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض نموده و از ایزد یکتا دوام توفیقات روزافزون برای این را عزیزان مسئلت می‌نمایم.

دکتر مرتضی قائمی؛
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان