پنج شنبه, ۳۱ مرداد , ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۵

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: رشته‌های پزشکی با سلامت و جانآدم‌ها سرکار دارند و با تأسیس رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی همدان موافقم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، سید حبیب اله موسوی بهار در نشست مشترک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: جامعه پزشکی باید به فکر سلامت و جان آدم‌های سرزمینمان باشد.

وی افزود: باید در تربیت فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی که پروانه و مجوز کار می‌گیرند بسیار وسواس و دقت داشت چون دانش‌آموختگان این رشته پس از فارغ‌التحصیلی با سلامت مردم سروکار دارند

موسوی بهار تأکید کرد: به‌منظور خدمت به مردم جامعه و بهره‌مندی بهتر از شرایط درمان و سلامت، آماده هرگونه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان هستم و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی همدان هم در این نشست صمیمی گفت : اولویت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور رفع نیاز مردم و جامعه است و ما هم در استان همدان در پی تحقق این هدف بزرگ هستیم.

مرتضی قائمی گفت: امیدوارم این نشست سر آغازی باشد به همکاری مستمر بیشتر در حوزه پزشکی و سلامت که بتواند دغدغه مردم در این حوزه را برطرف نماید.

وی تصریح کرد: وجود رشته‌های پرستاری، اتاق عمل، روانشناسی بالینی، میکروبیولوژی و ان‌شاءالله در آینده نزدیک پزشکی موجب شده است ارتباطنزدیک و تنگاتنگی با دانشگاه علوم پزشکی در همدان وجود داشته باشد.