رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت : فردا مصادف با ۱۵ آذر و در آستانه روز دانشجو شهرستان نهاوند میزبان دو شهید گمنام است و این دوشهید در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نهاوند به خاک سپرده می‌شوند.

مرتضی قائمی در گفت‌وگوی اختصاصی با ما در همدان گفت: فردا مصادف با ۱۵ آذر و در آستانه روز دانشجو شهرستان نهاوند میزبان دو شهید گمنام است و این دو شهید در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نهاوند به خاک سپرده می‌شوند.

وی بابیان اینکه امروز در چند روستای نهاوند پذیرای این دو لاله خونین‌کفن است گفت پیکرهای مطهر این دو شهید تازه تفحص شده از این روستاها عبور خواهد کرد، و مراسم استقبال از این یادگاران ۸ سالجهاد و ایثار امروز در میدان بسیج نهاوند برگزار می‌شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت: مراسم اصلی (تشییع و تدفین) روز پنجشنبه از ساعت ۹ صبح از مسجد حیدری به سمت دانشگاه آزاد مرکز نهاوند با حضور اقشار مختلف مردم استان و شهرستان نهاوند برگزار خواهد شد.

وی بابیان اینکه یکی از شهدا تفحص شده عملیات والفجر ۸ است، افزود: دیگر شهید گمنام بزرگوار نیز تفحص شده عملیات رمضان است.