پنج شنبه, ۱ فروردین , ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در خانه مرحومه سیده نگار باب‏الحوائجی از مرحومان حادثه اتوبوس علوم و تحقیقات، با خانواده آن مرحومه ابراز همدردی و از ایشان دلجویی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری شامگاه دیشب با حضور در خانه مرحومه سید نگار باب الحوائجی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی واحد علوم تحقیقات که در حادثه مصیبت بار اتوبوس واحد علوم تحقیقات دار فانی را وداع گفته بود، ابراز همدردی و پیام تسلیت آقای دکتر طهرانچی و دکتر ولایتی را اعلام کرد.

کلانتری در این دیدار گفت: این سانحه کل کشور را داغدار کرد، زمانی که مقام معظم رهبری پیام تسلیت برای درگذشتگان و شفای عاجل برای آسیب دیدگان این سانحه صادر کردند یعنی وسعت این مصیبت در سطح کشور است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در این سانحه متاسفانه عزیزانی را از دست دادیم که هرکدام آینده ساز این کشور بودند، سیده نگار باب الحوائجی یکی از این آینده سازان بود و از خدای متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای پدر مادر صبر مسئلت می کنم.

در این دیدار مرتضی قائمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا طالقانی ورکشی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان همدان، مهدی شیرمحمدی مدیرکل حوزه ریاست واحد همدان، شاهرخ قاسم زاده معاون سما و مهدی صفرزاده مسئول روابط عمومی همدان حضور داشتند.