استاندار همدان گفت: از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان رضایت کامل دارم، این دانشگاه به لحاظ فرهنگی و برگزاری کنگره‌ها و بزرگداشت مفاخر استان همدان کمک حال استان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدناصر نیکبخت در حاشیه سیزدهمین هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: «دکتر فرهاد رهبر از نظر سعه صدر و گشاده رویی کم نظیر و بی نظیر است.»

استاندار همدان افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل بسیار مناسب و خوبی دارد و باید تلاش و کمک کرد تا این دانشگاه بیش از پیش موفق شود .»

نیکبخت تصریح کرد: «دکتر فرهاد رهبر از لحاظ فکری و سعه صدر از اندوخته ها و ذخایر انقلاب است و بنده به شخصه به وی افتخار می کنم.»

وی تاکید کرد: از دیدگاه دکتر فرهاد رهبر برای ایجاد خوشه های صنعتی و راه اندازی کسب و کارها بسیار خشنود شدم و هر کمکی از استانداری برآید دریغ نخواهیم کرد.