پنج شنبه, ۱ فروردین , ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۴

دبیر جبهه پایداری همدان گفت: دشمن هر ۱۰ سال یک‌بار فتنه‌ای را در کشور ایجاد کرده که باید مردم و مسؤولین هوشیار و مراقب باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنادرهمدان، حجت‌الاسلام احمد حسین فلاحی در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با اشاره به ریشه تمامی فتنه‌ها اظهار داشت: هوای نفسانی و احکام بدعتی که تعریف می‌کنند دو ریشه مهم تمامی فتنه‌های ایجادشده در طول تاریخ است.

وی افزود: همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند باید مراقب باشیم چراکه طرح‌هایی که دشمن امسال عملی نکرد ممکن است سال آینده اجرایی کند، تصریح کرد: دشمن هر ۱۰ سال یک‌بار فتنه‌ای را در کشور ایجاد کرده که باید مردم و مسؤولین هوشیار و مراقب شوند.

دبیر جبهه پایداری استان همدان با اشاره به فرموده رهبر انقلاب، خاطرنشان کرد: فتنه گران نظام را به لبه پرتگاه بردند و این بینش و بصیرت ملت ایران بود که با درک خطر به صحنه آمده و نقشه دشمنان را نقش بر آب کردند.

وی بابیان اینکه فتنه‌گران در این راه تنها نبودند و برنامه‌هایی که از سویاستکبار جهانی و رژیم صهیونیست طراحی‌شده بود را اجرا می‌کردند، ادامه داد: سابقه ایجاد فتنه توسط دشمنان به سال ۸۸ ختم نمی‌شود بلکه در سال۷۸ نیز در کشور فتنه ایجاد کردند.

فلاحی با اشاره به اینکه استکبارجهانی و رژیم صهیونیستی برای پناهندگی فتنه‌گران اعلام آمادگی کردند، افزود: خود دشمن بارها اقرار کرد که بانی ایجاد فتنه و اغتشاشات در کشور جمهوری اسلامی بوده است.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: تحلیل‌گران آمریکایی اعلام کردند که ما به خاطر حضور مردم درصحنه شکست خوردیم و بنابراین باید از همان نقطه‌ای که ضربه خورده‌ایم فشار را وارد کنیم.

فلاحی بابیان اینکه دشمن با ایجاد تحریم اقتصادی می‌خواهد مردم را در مقابل مسئولان و نظام قرار دهد، اظهار کرد: هدف دشمن از این کار این است که کشور را به دامن آمریکا برگرداند.

دبیر جبهه پایداری استان همدان بابیان اینکه از مسئولان می‌خواهیم با مردم صادق باشند چرا آگه اگر مسئولان صداقت پیشه کنند مردم به‌نظام اعتقاددارند و طبق آمار،۹۴ درصد مردم پایبند انقلاب و ۸۵ درصد معترض به مشکلات اقتصادی هستند.

وی بابیان اینکه در فتنه جمل طلحه و زبیر به دلیل هواهای نفسانی باامیرالمؤمنین)ع) درگیر شدند، افزود: در طول ۱۵۰ سال اخیر در کشور دو تفکر در حال درگیری هستند که هر دو امکاناتی داشته و امتحان خود را پس داده‌اند، اما مشکل امروز کشور مشکلات اقتصادی و معیشتی است.

دبیر جبهه پایداری همدان با طرح این سؤال که چرا ایران مقتدر که در بحثتمدن سازی نقش اساسی دارد با چنان مشکلات اقتصادی مواجه است، گفت: باید در شناخت اتفاقاتی که هر از چند گاهی اتفاق می‌افتد بحث مبنایی انجام شود، چراکه با شعار این موضوع برطرف نمی‌شود و باید برای حل مشکلاتراهکار مناسب ارائه داد.

وی بابیان اینکه بحث لیبرال دموکراسی در موضوع اقتصاد سرمایه‌داری در غرب نتوانسته جواب دهد، تأکید کرد: امروز کارشناسان آمریکایی اظهارمی کنند که آمریکا یک کشور ورشکسته است و دلاری که چاپ می‌کند پشتوانه ارزی ندارد.

وی بابیان اینکه افرادی در کشور معتقدند تفکر دینی نمی‌تواند در کشورگره‌گشا باشد، افزود: تفکر وارداتی یا روشنفکری در کشور ما از ابتدا بیمارمتولدشده است؛ چرا برخی‌ها نمی‌خواهد واقعیت را قبول کنند که تفکر دینی چاره‌ساز است

دبیر جبهه پایداری همدان با تأکید اینکه برخی‌ها در داخل به دلیل نداشتن تفکرات غیر استقلالی هنوز هم آمریکا را ابرقدرت می‌دانند، گفت: این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا اظهار می‌کند ما توان مقابله با جمهوری اسلامی را نداریم.

فلاحی با اشاره به اینکه باید نسبت به تفکر اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی بی‌تفاوت و تفکر اسلامی را جایگزین کرد، گفت: خروجی نهضت آزادی به‌عنوان یک تفکر، منافقین شدند که بسیاری از مردم بی‌گناه و مسئولان را به شهادت رساندند.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان در فتنه ۸۸ بابیان اینکه عده‌ای در آن شعارهای ساختارشکنانه دادند، افزود: هر رئیس‌جمهوری که مسئولیتش تماممی‌شود اپوزیسیون می‌شود، درحالی‌که باید پاسخگوی عملکرد خود شود.

فلاحی با تبیین ابعاد فتنه ۸۸ اظهار داشت: فتنه ۸۸ عوامل بیرونی داشت که بسیاری از مسئولین و دولتمردان بر آن اعتراف و تاکید داشتند.

وی با بهانه اینکه دشمنان مسئله تقلب در انتخابات را بهانه و اصل نظام را نشانه گرفته بودند، گفت: تمام فتنه‌ها از ابتدای انقلاب تاکنون ریشه بیرونی دارد و باید بدانیم فتنه‌ها در این کشور رفع نشده بلکه دفع شده است.

وی تحقق اقتصاد مقاومتی را تنها راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادی کشور دانست و تأکید کرد: در اقتصاد هر تفکری که می‌تواند جواب دهد باید روی کار بیاید.

دبیر جبهه پایداری همدان بابیان اینکه امروز در کشورهای ترکیه و روسیه به فرمایشات حضرت آقا مبنی بر اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات روی آورده‌اند، گفت: سؤال اینجاست وقتی رهبری بر اقتصاد مقاومتی تأکید دارند چرا مسئولین آن را اجرا نمی‌کنند؟!

فلاحی ابراز داشت: باید هر تفکری که می‌تواند مشکلات را حل کند و پاسخگوی نیاز کشور باشد اجرایی شود.

وی با تأکید بر اینکه تنها راه رسیدن به استقلال نگاه به درون است، افزود: به فرموده امام (ره) برای آنکه به استقلال برسیم باید یک دیواری بین خود و غرب بکشیم و مقام معظم رهبری خطاب به مسئولین می‌فرمایند که بر جوانان مؤمن و متعبد انقلاب اسلامی تکیه کنید.

دبیر جبهه پایداری همدان بابیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران در تفکر مقاومت و ایستادگی سربلند است، عنوان کرد: ما پنج سال در مقابل ۱۰۰کشور در هزار کیلومتری ایستادیم و با حرکت شهدایی همچون شهید «همدانی» حرف خود را بر کرسی نشاندیم اما اینجا سرمایه‌های شهدا را دادیم.