معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گفت: «این واحد دانشگاهی در راستای مسئولیت اجتماعی خود به تجهیز و راه‌اندازی نقاهتگاه عمومی برای مواقع اضطراری برای مقابله با کرونا اقدام کرد.»

علیرضا پیرحیاتی در تشریح اقدامات انجام شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در مبارزه با شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: «با توجه به لزوم پیش‌بینی شرایط خاص و اضطراری و در راستای تعامل حداکثری با مسئولان استانی با بهره‌گیری از امکانات موجود در انبارها به تجهیز و راه‌اندازی نقاهتگاه عمومی با ظرفیت ۳۵۰ نفر در یکی از سالن‌های ورزشی سطح شهر همدان اقدام شد.»

وی افزود: «اقدامات پیشگیرانه لازم به‌منظور جلوگیری از ابتلای همکاران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان به‌صورت گسترده صورت گرفته است.»

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با‌ بیان‌ اینکه ضدعفونی فضاهای اداری فعال در دانشگاه روزانه دوبار انجام می‌شود، اظهار کرد: «برای جلوگیری از ارتباط مستقیم دستان افراد با سطوح مختلف، دستمال کاغذی در در ورودی و داخل آسانسور تعبیه شد.»

پیرحیاتی تأکید کرد: «از آنجا که در مبادی ورودی دانشگاه‌ شاهد بیشترین تراکم جمعیت هستیم ضدعفونی کردن مبادی با دقت و به تعدد انحام می‌شود.»

وی زمانبندی بازگشایی دانشگاه را یادآور شد و ابراز کرد: «درباره آغاز به‌کار فعالیت‌های دانشگاه تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و مسئولان استانی هستیم، هرچند زیرساخت‌ها و تولید محتوای درسی برای ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه فراهم شده و ادامه نیمسال تحصیلی تا زمان بازگشایی کلاس‌های درسی از طریق آموزش‌های آنلاین پیگیری خواهد شد.»