معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان در مراسم افتتاح ساختمان آموزشی واحد رزن: دانشگاه آزاد اسلامی اثر ماندگار حضرت آیت الله هاشمی است، برخی زمانی که انقلابی گری با شکنجه، زندان و اعدام مواجه بود تقیه کرده بودند و اکنون انقلابی شده‌اند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان محمدابراهیم الهی تبار ظهر در آیین افتتاح ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز رزن بابیان اینکه امسال سی و هشتمین سالگرد انقلاب را در حالی برگزار می‌کنیم که ۲ یار انقلاب را در کنار خود نداریم، گفت: «مرحومه دباغ و مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دو یار دیرین انقلاب بودند. »

وی بابیان اینکه مرحومه دباغ از زمانی که خودش را شناخت در مسیر نهضت امام راحل بود و باوجود شرایط سخت زندگی، مردانه پای نهضت امام ایستاد، اظهار داشت: «در آن دوران انقلابی بودن با شکنجه و اعدام مساوی بود اما انقلابیون با مبارزه با استبداد خواهان حاکمیت دین خدا و نجات مردمان بودند. »

وی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی اثر ماندگار حضرت آیت الله هاشمی است، برخی زمانی که انقلابی گری با شکنجه، زندان و اعدام مواجه بود تقیه کرده بودند و اکنون انقلابی شده‌اند.»

محمدابراهیم الهی تبار با تأکید بر اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یکی از مبارزانی بود که شکنجه‌های سختی را متحمل شد، اظهار داشت: «رونق دانشگاه‌ها و سد سازی یکی از دستاوردهای این مرد بزرگ بود. »

محمدابراهیم الهی تبار بابیان اینکه این انقلاب به همت مردم و رهبرش شعار اصلی  استقلال، آزادی جمهوری اسلامی را معنی بخشید، گفت: «افتخار ما این است که خودمان سرنوشتمان را تعیین می‌کنیم. »

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه تنها مقطعی که وجبی از خاک ایران جدا نشد دوران دفاع مقدس بود، گفت: «همبستگی مردم و دولت ایران باهم این عظمت را آفرید ولی متأسفانه دفاع مقدس را بدون نام و یاد فرمانده جنگ حضرت آیت الله هاشمی گرامی می‌داریم.»

وی با اشاره به موضوع برجام گفت: «یک طرف ایران بود و یک طرف ۶ قدرت جهان ولی مردان دیپلماسی ایران با تدابیر مقام معظم رهبری و حمایت رئیس‌جمهور از منافع ملی کشور دفاع کردند.»

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان اظهار داشت:« اگر امروز کشور دچار معضلات اقتصادی است باید ریشه‌های آن را بررسی کرد کما اینکه با شعار مشکلات اقتصادی برطرف شدنی نیست و باید فضای سرمایه‌گذاری فراهم شود. »

الهی تبار شناخته شدن ایران به‌عنوان تهدیدکننده امنیت جهانی را یک ظلم به‌ناحق دانست و افزود: «مگر کشورهای عراق، لیبی و افغانستان به چه جرمی به‌عنوان تهدیدکننده امنیت جهانی شناخته شدند که هسته‌ای بودن ایران هم بهانه‌ای برای راه‌اندازی ایران هراسی شده است.»

وی در ادامه بابیان اینکه مفتخریم ایران مابین کشورهای منطقه یک جزیره امن است، گفت: «باید از فرصت برجام استفاده کرد و رونق تولید و سرمایه‌گذاری را افزایش داد.»

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان اظهار داشت: «روابط اقتصادی ما با دنیا در حال برقراری است و بعد از ۸ سال دوری از سیستم بانکی جهانی، مراودات مالی در حال برقراری است.»

وی ادامه داد: «این دولت به‌عنوان دولت تدبیر و امید با حمایت مردم و مقام معظم رهبری و همه ارکان نظام به سمتی پیش می‌رود تا از مقطع و سنگلاخ‌های پیش روی انقلاب اسلامی عبور کند.»

محمدابراهیم الهی تبار تأکید کرد: «با وجود تنگناهای مالی در استان همدان ۷۷۴ پروژه افتتاح و در راستای  پروژه‌هایی که در دهه فجر به ثمر نشست یک هزار و ۸۵۰ نفر ظرفیت شغلی ایجاد شد.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان هم در این مراسم بیان کرد: «با تلاش‌های مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و هدیه یک میلیون تومانی بنیان‌گذار کبیر انقلاب این دانشگاه آغاز به‌کار کرد و امروز به بزرگ‌ترین دانشگاهی تبدیل‌شده است که در هیچ جای دنیا همانند عظمت آن موجود نیست.»

وی افزود: «امروز با افتتاح ساختمان آموزشی مرکز رزن امیدواریم با همدلی و وفاق مسئولان شاهد توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر این شهرستان باشیم.»

جامه بزرگی بابیان اینکه با ایجاد تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه جهش زیادی به لحاظ رشد علمی ایجادشده است گفت: «تحصیلات تکمیلی که از سال گذشته آغازشده و در همدان بالاتر از استان‌های دیگر است باوجود پتانسیل های موجود در سال‌های آینده ثمره آن را خواهیم دید.»

وی بابیان اینکه با تشکیل بانک اطلاعاتی قرار است نخبگانی که دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی بودند و اکنون در سیستم‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند شناسایی شوند افزود: «این اطلاعات در کتابی جمع‌آوری می‌شود و این مهم وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی را در رتبه‌بندی جهانی بهتر خواهد کرد.»

در ادامه با حضور مسئولین ساختمان آموزشی مرکز رزن افتتاح گردید.