مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ارتقاء تفکر دینی، مهم‌ترین کارکرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی خوشنویس‌زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌های استان اصفهان، دکتر پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و سایر مسئولان و رؤسای واحدهای دانشگاهی در واحد خوراسگان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر شریفانی در این مراسم با تسلیت ایام سوگواری اهل بیت عصمت و طهارت(ع) گفت: از ابتدای خلقت، بشر با نعمت دین آفریده شد و به همین دلیل در آموزه‌های دینی ما سفارش فراوانی بر قدردانی، حفظ و پیراستن این نعمت از ناپاکی‌ها شده است.

وی، دین را ارزشمندترین هدیه الهی دانست و تصریح کرد: زندگی سعادتمند، زندگی توأم با دین، عقل و حیاست و همانطور که از آیات قرآن می‌توان استنباط کرد، سعادت ابدی از آن دینداران و صالحان خواهد بود و در راه دین اگر جان، مال و آبروی خود را هم هزینه کنیم، پسندیده است.

حجت الاسلام والمسلمین شریفانی با اشاره به لزوم حفظ صحت و سلامت دین و تأثیر نوع ارائه آن بر زندگی بشر، اظهار داشت: متأسفانه در طول تاریخ، دین گرفتار آسیب‌هایی مثل کتمان، غلو، شناخت آن از غیر اهلش و سایر آفت‌ها شده که هر کدام از این آفت‌ها می‌تواند این هدیه الهی را دستخوش تغییرات نامناسب و مضر کرده و از مسیر اصلی خود دور کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بر بالا بردن تفکر دینی در میان قشر دانشگاهی به عنوان مهم‌ترین وظیفه این نهاد مقدس تأکید کرد و افزود: وظیفه اصلی روحانیت و متخصصان دینی در جامعه و به خصوص در میان دانشگاهیان، محافظت از دین و تبیین کارکردهای اصلی این ودیعه الهی است.

وی با بیان اینکه ارتقاء تفکر دینی، مهم‌ترین کارکرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست، خاطرنشان کرد: اینک که جایگاه ما، در مسیر تربیت انسان قرار گرفته و در محیطی زنده و با طراوت و در مواجهه با نسل جوان و مفاخر علمی و دانشگاهی هستیم، باید خدا را شاکر باشیم و از نهایت ظرفیت‌ها و توانایی‌های فردی و سازمانی خود برای هدایت این نسل در چارچوب دین بهره ببریم.

در این مراسم از زحمات و فعالیت‌های حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی حیدری مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تقدیر و حجت‌الاسلام و المسلمین حسن عارضی به عنوان مسئول جدید این دفتر معرفی شد.