عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی همدان به‌عنوان معاون جدید پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد اسلامی همدان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، منصوراسماعیل‌پور عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، به‌عنوان معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاداسلامی همدان معرفی شد.

در حکم معاون جدید پژوهش و فن‌آوری واحد همدان که به امضا مرتضی قائمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان رسیده آمده است؛ انتظار دارد با بهره‌مندی از ظرفیت علمی، توان و تجربیات خود و همکاران محترم و امکانات دانشگاه با برنامه‌ریزیمناسب جهت تحقق اهداف از پیش تعیین‌شده بر اساس شرح وظایف اهتمام ویژه مبذول نمایید.

اسماعیل‌پور دارای مدرک فوق دکتری در تشخیص الگو در بدافزارها در سال ۱۳۹۲ که بیش از ۲۰ مقاله ‌ای اس ای، چندین مقاله در کنفرانس های بین الملی دارد و در سوابق اجرایی خود مدیرکل پژوهش و تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی همدان، رییس موسسه آموزش عالی آزاد عطارد را دارد.

وی در مدت فعالیت علمی و اجرای خود افتخاراتی همچون نفر اولمسابقات روبوکاپ کل کشور، استاد نمونه دانشگاه آزاد اسلامی همدان، پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی، مقاله برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در سال ۱۳۹۱، ۱۳۹۳، پژوهشگر برتر استان همدان در حوزه فنی و مهندسی و فناور برگزیده استان همدان را کسب کرده است

وی جانشین مهرداد چراغی شد که بیش از ۵ سال در این سمت مشغول به فعالیت بود.