پنج شنبه, ۱ فروردین , ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۳

ایده شو تصفیه و بازیافت پساب‌های صنعتی با تمرکز بر استفاده ازتکنولوژی‌ها و مصالح نوین در فرایند فیلتراسیون در همدان برگزار شد.

مهرداد چراغی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما درهمدان گفت: تمامی رویدادهای حوزه کارآفرینی، باهدف نهادینه کردن ارائه ایده‌های خلاقانه و نوآورانه و تکیه‌بر حل مسئله در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می‌شود.

معاون پژوهشی و فن‌آوری واحد همدان افزود:ایده شو یک رویداد کارآفرینی است که شبیه به اولین روز استارتاپ ویکند برگزار می‌شود، در این رویداد به افراد این امکان داده می‌شود تا به‌دوراز هیجانات و نگرانی‌های اداری، به بیان ایده‌های نوآورانه خود بپردازند و ضمن کسب مهارت‌های ایده پردازی و ارائه ایده، ایده‌های خود را در بوته نقد قرار دهند.

وی درباره این رویداد استارتاپی گفت: ایده شو تصفیه و بازیافت پساب‌های صنعتی، یک همکاری سه جانبه بین مرکز رشد واحد همدان، اداره کل محیط‌زیست استان همدان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان بود که در محل سالن همایش‌های اداره کل محیط‌زیست استان همدان برگزار شد.

چراغی تصریح کرد: تمرکز اصلی این رویداد بر استفاده از تکنولوژی‌ها و مصالح نوین در فرایند فیلتراسیون و بازچرخانی فاضلاب صنعتی است.

رئیس مرکز رشد واحد همدان به‌عنوان دبیر اجرائی این رویداد به خبرنگار ما گفت: تعداد کل ایده‌های رسیده به دبیرخانه این رویداد ۲۴ مورد بود که ۶ایده به دلیل نقص کلی در ارائه غیرقابل ارجاع به داوری اعلام شد.

مهدی عسکری کیا گفت: برای داوری طرح‌ها از داورانی از اعضاء هیئت‌علمی دانشگاه و کارشناسان خبره صنعتی بهره‌گیری شد و درنهایت پس از داوری مرحله اول از ۱۸ ایده داوری شده، ۱۰ ایده به مرحله ارائه رسید و نهایتاً در روز رویداد ۹ طرح ارائه شد و به طرح‌های برتر لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از استقبال کم‌سابقه اساتید و اعضاء هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های مهندسی شیمی،محیط‌زیست و مکانیک از این رویداد، تصریح کرد: سطح علمی بالای ایده‌هایارائه‌شده در این رویداد، فرایند داوری را بسیار حساس نموده بود.

رئیس مرکز رشد واحد همدان تاکید کرد: ایده تولید افزودنی‌های داروئی از پساب حاصل از فراوری گوجه‌فرنگی، به‌عنوان ایده ممتاز انتخاب‌شده وبه‌شدت مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

وی بیان کرد: مرکز رشد واحد همدان، در سال جاری ۲ رویداد استارتاپی را در قالب ایده شو با نگاه صنعتی و رویکرد حل مسائل و چالش‌های فناوری برگزار کرده است.