پنج شنبه, ۱ فروردین , ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۰

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت رویکرد اصلی دانشگاه با حضور آقای ولایتی نگاه جدی و موثر به فرهنگ اصیل است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری در جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت بنده برای ابراز همدردی و ابلاغ پیام تسلیت دکتر ولایتی ، رئیس هیئت مؤسس و امنا و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده مرحومه سیده نگارباب‌الحوائجی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات که در حادثه مصیبت‌بار واژگونی اتوبوس واحد علوم تحقیقات دار فانی را وداع گفته بود به همدان آمدم و باید عرض کنم که این سانحه کل کشور را داغدار کرد.

وی افزود شهر همدان شهری عالم پرور در کشور است و از دانشگاه آزاد اسلامی این شهر نیز انتظار عالم پروری را داریم و با امکانات و پتانسیلی که در این فرصت کوتاه در این واحد دانشگاهی مشاهده شد به طور یقین این امکان وظرفیت دراین واحد دانشگاهی وجود دارد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تاریخچه شکل گیری دانشگاه ها در غرب گفت: وظیفه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که بتوانیم دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی را به جامعه ایران وجهان معرفی نماییم.

وی اظهار کرد: دانشگاهی هم تراز انقلاب اسلامی دانشگاهی است که فکر و اندیشه تولید کند، متحول کننده جامعه باشد و با تولید علم در جامعه تاثیر گذاری خود را درعرصه های گوناگون مشخص و معین نماید.

کلانتری بیان داشت: بر مبنای فرموده مقام معظم رهبری، دانشگاه در خور شان انقلاب اسلامی باید بر مبنای ارزش‌های الهی برای ساختن انسان الهی در مرز دانش حرکت کند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد :در جهان امروز، انقلاب اسلامی تنها منادی اسلام ناب محمدی است و ما باید خدا را محور فعالیت و تولید علم در دانشگاه قرار دهیم.

حجت الاسلام کلانتری اظهار کرد: رویکرد اصلی دانشگاه در دوره جدید نگاه ویژه به مسائل فرهنگی نه در شعار بلکه در عمل است دانشگاه آزاد اسلامی نمونه خوب یک کار مردم نهاد است که بار بزرگی را از روی دوش دولت برداشته است.

وی بیان کرد باید تلاش کنیم همه عرصه های دانشگاه در این تحول فرهنگی سهیم شوند و آن چیزی نیست جز خدمت و کار برای جامعه و دانشجویان که با منش اسلامی و رفتار مناسب فرهنگی صورت پذیرید.

وی گفت باید تلاش کنیم: تفکر فرهنگی خدمت صادقانه و اسلامی در دانشگاه نهادینه شود. یعنی نهادینه کردن این موضوع که رفتار و حرکات ما در دانشگاه نشانه فرهنگ اسلامی در جامعه است.

در ادامه جلسه با حضور روسای واحد ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، اعلام نظر درباه موضوعات فرهنگی و دانشجویی دانشگاه توسط حاضرین صورت پذیرفت .