همزمان با هفته پژوهش، نخستین دوره مسابقات سازه‌های ماکارونی انجمن علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با همکاری مرکز آموزشی و فرهنگی سما همدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این دوره از مسابقات سازه‌های ماکارونی انجمن علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی همدان با حضور ۵ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد همدان، موسسه آموزش عالی عمران و توسعه همدان و دانشکده فنی و حرفه‌ای سما همدان و ۷ تیم دانش‌آموزی از مدارس سما و دبستان آقای محمدی برگزار شد.

در پایان این رقابت مهیج تیم آراد ۱ از موسسه آموزش عالی عمران و توسعه همدان در گرایش سازه سنگین با وزن سازه ۴۰۲ گرم و وزن متحملی ۳۷۰ کیلوگرم توانست مقام اول را کسب کند.

تیم آراد ۲ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گرایش سازه راندمانی با وزن سازه ۲۳۷ گرم و وزن تحملی ۳۲۶ کیلوگرم مقام دومرا به خود اختصاص داد.

تیم آبان از دانشکده فنی و حرفه‌ای سما همدان در گرایش هدفمند با وزن سازه ۴۵ گرم در مدت‌زمان ۳ دقیقه وزن متحملی یک کیلوگرم توانست حائز رتبه سوم شود.

در بخش دانش‌آموزی تیم آمادای، مقطع دوم متوسطه سما در گرایش سازه سنگین با وزن سازه: ۳۴۵ گرم و وزن متحملی ۱۷۶ کیلوگرم رتبه اول را به خود اختصاص داد.

تیم پایدار، دوره دوم متوسطه دبیرستان سما در گرایش راندمان با وزن سازه ۱۲۳ گرم و وزن متحملی ۶۶ کیلوگرم به مقام دوم دست‌ یافت.

تیم‌های آکسایا متوسطه دوره دوم و صعود دوره اول دخترانه سما به‌طورمشترک در گرایش هدفمند با وزن سازه ۱۷ گرم در مدت‌زمان ۳ دقیقه و وزن متحملی یک کیلوگرم به‌طور مشترک سوم شدند.