به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، ماموستا یدالله محمدی روز گذشته در جشن میلاد رسول اکرم(ص) و جشن هفته وحدت که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: «این انقلاب عظمتی را به ایران اسلامی ارزانی کرد که امروز ام‌القرای جهان اسلام است و چشم تمام مستضعفین جهان به این نظام است.»

وی به ذکر مناقب اهل بیت عصمت و طهارت در کلام بزرگان اهل تسنن پرداخت و بیان کرد: «در منشور امام شافعی آمده است که نماز خیلی بزرگ است و رکن رکینی است که اگر نباشد دین هم وجود نداشته، مسلمانی معنی نمی‌دهد و آنگاه خطاب به اهل بیت پیامبر(ص) می‌گوید که «ای اهل بیت خداوند محبت شما را بر ما فرض نمود» و این فرض از حکم واجب یک مرحله بالاتر است.»

امام جمعه سابق دهگلان با بیان اینکه بزرگان اهل تسنن بارها از بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) کسب اجازه و رخصت کرده‌اند، افزود: «بزرگان اهل تسنن از حضرت رضا(ع) به‌عنوان یکی از قافله‌سالاران اسلام یاد می‌کنند و در موارد بسیاری به ایشان توسل کرده‌اند.»

محمدی تصریح کرد: «مسلمانان همگی یکی بوده‌اند؛ ولی دشمنان جنایت کردند و حتی در زمان صدر اسلام، میان مکتب فقهی عراق و مکتب روایی حجاز که هر دو سنی بودند نیز تفرقه انداختند.»

وی شیعه و سنی را دو اسم در یک قالب بزرگ و پرمحتوا معرفی و تشریح کرد: «حضرت امام خمینی(ره) میان شیعه و سنی وحدت افکند و مقام معظم رهبری بر این وحدت پای فشرده و مداومت کرد.»

امام جمعه سابق دهگلان با نقل قول از دانشمندان مسیحی، امام خمینی(ره) را مردی ساخته و پرداخته صدر اسلام معرفی و اظهار کرد: «امام خمینی(ره) فرستاده شد تا اسلام را در زمان حال حاضر دوباره زنده کند.»

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: «جبهه مقاومت اسلامی مجموعه مسلمانان هستند که خواب‌های شیاطین را نقش‌برآب کرده‌اند و این از برکات انقلاب اسلامی ایران است که با تربیت مجاهدان نستوه و شهدای مدافع حرم در مقابل دشمنان ایستادند.»

محمدی ابراز امیدواری کرد با حرکت در مسیر مقام معظم رهبری و تلاش در راستای تحقق فرمایشات ایشان، مستکبران به زانو در خواهند آمد با امید و توکل به خداوند، این انقلاب به دست صاحب اصلی آن، حضرت ولی‌عصر(عج) سپرده می‌شود.

به گزارش آنا، جشن میلاد رسول مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و سلاله پاکش امام جعفر صادق(ع) و جشن هفته وحدت به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد.