دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی مرتضی قائمی را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان و واحد همدان منصوب کرد.

در متن حکم دکتر محمدمهدی طهرانچی آمده است: با توجه به مراتب تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان و واحد همدان منصوب می‌شوید.

وی در ادامه حکم آورده است: از جناب‌عالی انتظار می‌رود با بهره‌گیری از کلیه امکانات مادی و معنوی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه و براساس محورهای ذیل و تأکید بر خلاقیت‌های فردی و مدیریت اسلامی در جهت اعتلای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان بکوشید.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، استقرار مبانی دینی و فرهنگی به عنوان اساس سیاست‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، ارتقای کیفیت آموزشی متناسب با نیازهای جامعه در طرح آمایش سرزمین، ارتقای سطح پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای و استفاده بهینه از پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی در حل مشکلات کشور،‌ ارتقای فرهنگ سازمانی و پیاده‌سازی نظام چابک اداری از طریق سامانه‌سپاری امور، کسب درآمد در چارچوب رسالت دانشگاه با تأکید بر رعایت قوانین و مقررات از طریق اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان با هدف توسعه اشتغال دانش‌بنیان و اشتغال دانش‌آموختگان و صیانت از سرمایه‌های دانشگاه با رعایت انضباط مالی و مدیریت هزینه با تأکید بر استفاده از کالاهای ایرانی به منظور تقویت و حمایت از تولیدات داخلی مهمترین اولویت‌های استان همدان اعلام کرد.

در این حکم آمده است: امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت، در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.

طهرانچی همچنین با صدور نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های سعید جامه‌بزرگی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان و واحد همدان تقدیر و تشکر کرد.