پردیس فامنین، آموزشکده فنی و حرفه ای سما همدان، با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان و مسئولین محلی این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در این مراسم که با حضور مسئولین شهرستان فامنین برگزار شد ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل، گفت: «در شروع جلسه تصاویری از آغاز انقلاب و جوانانی که حماسه آفریدند و معادلات جهان را بهم زدند دیدیم و امروز  باز ما جوانانی داریم که در حادثه پلاسکو دل به آتش می زدند و حماسه ای دیگر خلق می کنند. »

سعید جامه بزرگی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی زمانی شروع به کار کرد که در مناطق محروم استعدادهای بسیار خوبی به هرز می رفت و این جوانان به دلیل دشواریهایی که برای ورود به دانشگاه وجود داشت، از اهداف خود باز می ماندند. »

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان  بیان کرد: «با تلاشهای مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی و هدیه یک میلیون تومانی بنیانگذار کبیر انقلاب این دانشگاه شروع به کار کرد و امروز به بزرگترین دانشگاهی تبدیل شده است که در هیچ جای دنیا همانند عظمت آن موجود نیست.»

وی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان، تنها در شهرستان فامنین حضور نداشت که امروز با افتتاح پردیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما  امیدواریم با همدلی و وفاق مسولین شاهد توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر این شهرستان باشیم. »

جامه بزرگی تصریح کرد: «ایجاد دانشگاه و آموزشکده زیر ساخت هایی نیاز دارد و امروز با تلاش و همتی که مسئولین این شهرستان دارند افق خوب و روشنی را می توان برای این آموزشکده متصور شد و مردم شهرستان هم کمک کنند و با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی و تکیه به مردم، بتوانیم خدمات استانداردی را ارائه دهیم.»

معاون آموزشی و فرهنگی سما  همدان نیز در این مراسم گفت: «سازمان سما که خلاصه شده سازمان مدارس آزاد است و در سال ۱۳۷۰ در راستای سیاست های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی و تحقق اهداف مدارس عالی و غیر انتفاعی و غیر دولتی تاسیس شده و سهم زیادی در تربیت و تعالی جوانان و دانش آموزان داشته است.»

شاهرخ قاسم زاده افزود: « دانشگاه آزاد اسلامی  کاملا غیر خصوصی و غیر دولتی اداره می شود و تنها ذی نفع آن مردم هستند و با حمایت مردم به فعالیت خود ادامه می دهد و از سرمایه های مردم و برای خود مردم تشکیل شده است.»

معاون آموزشی و فرهنگی سما همدان ادامه داد: «امروزه نیاز بازار کار برای یقه آبی هاست، نیروهایی فنی و کاردان، و سعی داریم به سمت این برنامه پیش برویم، بحث پردیس از سه سال پیش در فامنین، کلید خورد و با حمایت و پیگیری های ظاهر پورمجاهد فرماندار وقت، حجت الاسلام رضا مصباح امام جمعه و احمد محمدی راستی شهردار فامنین شروع به فعالیت کرد.»