پنج شنبه, ۱ فروردین , ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲

مسؤولین دانشگاه آزاد اسلامی همدان به‌صورت رودررو پاسخگوی دانشگاهیان بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، به‌منظور تکریم ارباب‌رجوع، رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی همدان به‌صورت رودررو با دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی همدان به بحث و گفتگو پرداختند.

یک فضای صمیمی و خودمانی در مسجد فاطمه الزهرا (س) دانشگاه آزاد اسلامی همدان مکانی بود که دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی همدان فارغ از تمام بروکراسی اداری بتواند به‌طور مستقیم و رودررو مشکلات و پرسش‌های خود را با اعضای هیات رئیسه واحدهمدان در میان بگذارند.

در این نشست مرتضی قائمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی همدان به همراه معاونین و روسای دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی همدان برای شنیدن بیاندیدگاه‌ها، نظرات، مشکلات و پرسش‌های دانشجویان در میان آنها نشستند و رودررو مباحث را بررسی کردند.

دانشجویان بیشتر مشکلات آموزشی و پایان‌نامه و مباحث شهریه‌ای را مطرح می‌کردند و اعضای هیئت علمی مباحث صنفی و چند تن از کارمندان هم بحث جابجایی محل کار و درخواست وام خود را در این نشست مطرح که درهمان محل تصمیم و مباحث مطرح‌شده برطرف شد.

“رودررو” عنوان برنامه‌ای است که به همت روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، برای ارتباط مستمر و رو درروی دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی همدان به‌منظور بیان مشکلات، پرسش‌ها و نظارت خود بدون واسطه با رئیس و مسؤولین دانشگاه آزاد اسلامی همدان، شکل‌گرفته است.