دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با محکومیت عمل جنایتکارانه استکبار جهان خوار و صهیونیسم جنایتکار در شهادت دکتر محسن فخری زاده، بر تداوم راه این شهید والام مقام تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، در پی شهادت دکتر محسن فخری زاده به دست عمال صهیونیستی و جنایتکار استکبار جهانی، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با صدور بیانیه این جنایت آشکار را محکوم و بر پاسخ بدون لکنت زبان و شجاعانه دستگاه دیپلماسی کشور تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلً
سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۳

بار دیگر استکبار جهان خوار و صهیونیزم جنایتکار به همراه ایادی و منافقین بدطینت، فرزندِ دیگری از ایران اسلامی؛ شهید دکتر محسن فخری زاده را که به زیور “علم و ایمان” آراسته بود به شهادت رساندن.

آری شهادت فخر، ملت ما است! و آرزوی دیرین ملت امام حسین ( سلام الله علیه ) است!
و به تعبیر بلند آن امام عالی ( رحمه الله علیه) : بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می شود. ما از مرگ نمی ترسیم!

در طول تاریخ اسلام بویژه تاریخ انقلاب اسلامی دشمنان سیه دل و ظالم صفت به دنبال حذف نورانیت « علم و ایمان» بودند!
اما زهی خیال باطل ! چرا که نور آسمان و زمین در کلام نورانیش فرمود: یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ ؛ مى‏ خواهند نور خدا را خاموش کنند( آیه ۸ سوره صف) اما؛ آن جلوه که فانی نشود نور خداست.

اینجانب ضمن محکومیت این حرکت ننگین ، پست و رذیلانه ، شهادت این دانشمند هستی را به محضر امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی ، عموم ملت شریف ایران ، فرهیختگان دانشگاهی و خانواده محترم آن شهید سعید، تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

در پایان امیدوارم دولت مردان ما بویژه دستگاه دیپلماسی بدون لکنت زبان ، شجاعانه و محکم پاسخی در خور شأن به عاملان این جنایت بدهند.
انّا ان شاء الله بک لاحقون

حمیدرضا طالقانی