رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت سیاست دانشگاه آزاد اسلامی همدان کارآمدسازی دانشجویان در منطقه و توجه به مشکلات هر استان است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان مرتضی قائمی در نشست مشترک با مجمع متخصصین همدان “چکاد اوج همدان” گفت : تاکید دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه اسلامی کارآمد سازی در منطقه و استان است و سیاست واحد همدان نیز رفع مشکلات مردم در جامعه است.

وی تصریح کرد: بنا داریم امکانات و پتانسیل های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی همدان در خدمت جامعه و دانشجویان قرار گیرد تا بتوانیم در رفع قسمتی از مشکلات موجود سهیم باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت اعتقاد داریم متخصصین دانشگاهی می توانند برای مشکلات دانشگاه ،جامعه و کشور با ایده پردازی راهگشا شوند

رئیس انجمن متخصصین همدان در این نشست گفت: سازمان مردم نهاد مجمع متخصصین چکاد اوج همدان، با موضوع توسعه پایدار در همدان آغاز به کار کرده است.

امیر مهدی عظیمی بیان داشت این مجمع هدف های همچون ایجاد بستر لازم برای حضور نیروی متخصص در مراکز دولتی و غیر دولتی، تهیه منابع آماری به منظور شناسایی نیاز بخش های مختلف، معرفی نیروهای متخصص هر بخش در دستگاه­های دولتی و غیردولتی جهت ارائه­ی مشاوره ­ی تخصصی است.

وی تصریح کرد: بطور قطع دانشگاه آزاد اسلامی همدان با توان وپتانسیلی که دارد می تواند در جامعه تاثیر بسزایی ایفا کند و ما امروز اینجا هستیم که بگوییم مجمع متخصین همدان تقاضای کمک ویاری از دانشگاهیان و دانشگاه آزاد اسلامی همدان دارد.

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان در این نشست گفت: خوشبختانه علم و عمل در دانشگاه آزاد اسلامی به خوبی متبلور شده است ما در بحث استخدام نیروهای تربیت شده در این نهاد علمی آموزشی شاهد هستیم که افرادی با سواد و با توانمندی بالا به نظام سلامت کشور معرفی می شوند.

وی گفت که می‌توان از توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی برای حل تمامی مشکلات شهر و استان همدان بهره گرفت.