یازدهمین یادواره ۵ شقایق گمنام خاک‌سپاری شده در دانشگاه آزاد اسلامی همدان، فردا شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا در سالن ۳هزار نفره امام علی (ع) این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، در این برنامه که با حضور مسئولان، دانشجویان و همراهی قشرهای مختلف مردم برگزار می شود، سردار حسین کاجی، جانباز شیمیایی و از فرماندهان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس به عنوان سخنران اصلی و با نوای مداحی مسعود پیرایش به همراه اجرای گروه تئاتر کشوری حضور خواهند داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفتگو با روابط عمومی واحد همدان گفت: یادواره های شهدا محافلی است که در آن شهدا میزبان و دیگران میهمان هستند.

وی صرف یادآوری و ذکر حماسه سازی های شهدا را کافی ندانست و افزود: تکلیف امروزین ما استمرار و دنباله روی راه شهدا، حرکت در خط امام و لبیک به فرمان مقام معظم رهبری است.

مرتضی قائمی به مدل سازی انقلاب اسلامی توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اشاره و تشریح کرد: انقلاب اسلامی نجات بخش، عزت آفرین و احیاگر ارزشهای والای دینی و اسلامی بود و مورد پذیرش جان و دل مردم ایران اسلامی قرار گرفت و از همین روست که شهدا حاضر به پرداخت سنگین ترین هزینه ها که همان بذل جان است، شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان تاکید کرد: یادواره شهدا تجدید پیمان با این گفتمان است و اینکه بیان کنیم ما با تحصیل کار و شغل خود با این آرمان ها فاصله نخواهیم گرفت و در واقع شهدا و ایثارگران پاسداران گفتمان انقلاب اسلامی هستند.

وی تصریح کرد: قدردانی نسبت به ازخودگذشتگی شهدا در جامعه و دانشگاه آزاد اسلامی یک واجب است چرا که شهدا عزت، امنیت و استقلال را به ملت ما ارزانی داشتند و در این راه از بذل جان نهراسیدند.

دانشگاه آزاد اسلامی همدان به عنوان نخستین دانشگاه استان همدان، افتخار میزبانی از شهدای گمنام دفاع مقدس را یافته و ۱۱ سال پیش در ۴ آبان ۱۳۸۷ مصادف با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، پیکر مطهر ۵ شهید گمنام با تشییع باشکوه و به‌یادماندنی مردم در مرکز علمی به خاک سپرده شد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی همدان همچون نگینی در فضای این مرکز آموزشی درخشیده و استادان، کارکنان و دانشجویان هر روز با گذر از کنار این بنا به مقام شامخ شهدا ادای احترام می‌کنند.