کتاب « اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی» به همت عضو هیات علمی گروهروانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی ترجمه و چاپ شد.

محمد اسماعیل ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: کتاب « اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی» نوشته فیتان جی اورگان که توسط بنده و همکاری علی غلامی مهرداد، ونرگس رجایی ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی همدان به زیور طبع آراسته شده است.

عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی همدان افزود: کتاب «اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی» به‌عنوان راهنما برای همه معلمانی است که با مبتلایان به اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی و دشواری‌های مربوط به آن سر و کاردارند.

ابراهیمی بیان کرد: هدف اصلی کتاب به‌روز نمودن اطلاعات معلمان و ارائه روش‌های گوناگونی است که به‌وسیله آن می‌توان نقش مؤثری در کمک‌رسانی به کودکان و نوجوانان مبتلابه اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی ایفاء نمود.

ابراهیمی بیان کرد: در فصل سه کتاب به الزامات اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی و راهبردها و راه‌حل‌هایی برای یادگیری مؤثرتر را با جزئیات مطرح و در فصل چهار، مجموعه‌ای از گزینه‌ها برای مدیریت رفتار در راستای فرایند تحول موفقیت‌آمیز کودک ارائه می‌شود.

مترجم کتاب «اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی» گفت: این کتاب در فصل پنج، مسائل مربوط به بهبود روابط اجتماعی را که کودکان مبتلا به اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند – به‌ویژه در ارتباط با دوستان، خواهران و برادران و والدین موردبررسی قرار می‌دهد

وی تصریح کرد فصل شش کتاب اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی را به‌عنوان مشکلی چندبعدی معرفی می‌کند و اطلاعاتی راجع به سایر درمان‌ها به‌ویژه درمان‌های دارویی ارائه می‌دهد و درباره به اینکه اختلال کم‌توجهی و بیش‌فعالی چه آینده‌ای در پیش رو خواهد داشت سخن خواهد گفت.