مجتمع آزمایشگاهی تحقیقاتی ابن‌سینا دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در بین ۱۸۵ مجموعه آزمایشگاهی برتر در ارزیابی اخیر عملکرد شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی قرار گرفت و رتبه برتر را کسب کرد.
حمیدرضا شیرزادی رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این باره اظهار کرد: «بر اساس اعلام رتبه‌بندی جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی این حوزه، نام مجتمع دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در این رتبه‌بندی به عنوان برتر و رتبه ۱۱۴ اعلام شد.»

وی در تشریح کارکرد و فعالیت این مجتمع بیان کرد: «مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، اواخر اسفند ۹۴ توانست با رعایت استاندارهای موجود به عضویت آزمایشی شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درآید و پس از تأیید در تاریخ ۱۲ مهر سال ۹۵ عضویت قطعی این شبکه را کسب کرد.»

رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاهای واحد همدان اظهار کرد: «خوشبختانه زیرساخت بسیار مناسبی برای بهره گیری از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی همدان فراهم‌شده که می‌تواند به‌ عنوان آبروی استان مطرح باشد.»
وی گفت: «مجتمع آزمایشگاهی تحقیقاتی ابن‌سینا همدان و مجتمع کارگاهی خواجه نصیر با زیربنایی بالغ‌ بر ۱۱۵۰۰ متر مربع با بیش از ۱۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در استان از امکانات بی‌نظیری برخودار است.»

شیرزادی بیان کرد: «در مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیش از هزار و ۵۶۰ دستگاه آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز و بیش از ۲۰۰ عنوان خدمت ثبت‌شده در سامانه ساها (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) آماده ارائه خدمات آموزشی، تحقیقاتی و کاربردی به مرکز آموزشی، پژوهشگران و صنعت است.»

به گزارش آنا، تا پایان سال ۹۵، تعداد ۲۰۴ مجموعه آزمایشگاهی از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی و شرکت‌های خصوصی سراسر کشور عضو قطعی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بوده‌اند که از این‌ بین ۱۸۵ مجموعه آزمایشگاهی در ارزیابی عملکرد سال عملکرد سال ۱۳۹۵ شبکه شرکت کرده‌اند و بر این اساس آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی همدان با رتبه ۱۱۴ در بین ۱۸۵ مجموعه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.