تیم بدمینتون اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی همدان، با غلبه بر نماینده زنجان، مقتدرانه، سکوی قهرمانی مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور دانشگاه آزاد اسلامی را فتح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، تیم بدمینتون استادان و کارکنان واحد همدان در مسابقات قهرمانی کشور کارکنان و اعضای هیءت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی قزوین، با کسب ۶ پیروزی پیاپی و بدون شکست، عنوان قهرمانی این رقابت ها را کسب کرد.

تیم همدان متشکل از آقایان مسعود معینی، غلامرضا خاکساری، مهدی مجلسی، شهرام کرمی و حسین عسگری به عنوان بازیکن، با مربیگری امیر نادری و سرپرستی حسین ترابی، در دیداری مهیج و پرنشیب و فراز، با نتیجه ۳ بر ۲، تیم قدرتمند زنجان را از پیش رو برداشت و قهرمان این دوره از رقابت ها نام گرفت.

در فینال مسابقات و در حالی که نماینده زنجان دو بار در بازیهای انفرادی و دو نفره از همدان پیش افتاده بود، همدانیها هر دفعه موفق به جبران نتیجه شده و در دست نهایی با هنرنمایی حسین عسگری کاپ قهرمانی را از چنگ زنجانیها ربودند.

تیم استادان و کارکنان واحد همدان که در مرحله گروهی با تیم های خوزستان (نایب قهرمان سال گذشته)، البرز و سمنان پیکار نمود، با کسب سه پیروزی پیاپی به مرحله حذفی مسابقات گام گذاشت و پس از پیروزی مقابل نماینده فارس، در مرحله نیمه نهایی گلستان را از پیش روی برداشت و حریف زنجان در فینال شد.

پس از همدان و زنجان که حائز رتبه های اول و دوم این رقابت ها شدند، تیم های آذربایجان شرقی و گلستان به طور مشترک مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

در بخش انفرادی این مسابقات نیز غلامرضا زرمند از خوزستان قهرمان، حبیب اصغر پور از گلستان نایب قهرمان و حسین کلهر و محمد حسن عبداللهی از زنجان، سوم مشترک شدند.

به گزارش روابط عمومی واحد همدان، این نخستین بار است که یک تیم ورزشی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی همدان، بر سکوی مسابقات قهرمانی کشور دانشگاه آزاد اسلامی دست می یابد.