مسابقه بزرگ نماهنگ سازی با عنوان «دل‌نما» ویژه دفاع مقدس و ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین ( ع) در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مسابقه بزرگ نماهنگ سازی با عنوان «دل‌نما» ویژه دفاع مقدس و ایام عزاداری امام حسین (ع) با همکاری روابط عمومی دانشگاه و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار می‌شود.

دانشگاهیان می‌توانند آثار خود را با محوریت دفاع مقدس و ایام عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در قالب نماهنگ ۶۰ ثانیه‌ای به دبیرخانه این مسابقه ارسال کنند.

آثار در دو بخش حرفه‌ای و آماتور مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، نگاه ویژه به دفاع مقدس، ایام محرم و شهدای مدافع حرم از محورهای اصلی شرکت در این مسابقه است.

شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را به ایمیل iauh@iauh.ac.ir یا ادمین های تلگرامی @IAUHAMEDAN و @jadiauh به دبیرخانه ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار تا ۱۷ آبان ۱۳۹۶ است و به آثار برتر در روز دانشجو هدایای ویژه‌ای اعطا خواهد شد.