یکشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴

به همت بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی همدان مسابقات ورزشی خواهران وبرادران به مناسبت چهل سالگی انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار و نفرات برتر هر رشته معرفی شدند.

مرتضی پورنجفی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: با هدف ایجاد روحیه همبستگی و نشاط در بین کارمندان سطح شهرستان همدان و به مناسبت ایام الله دهه فجر مسابقات ورزشی در رشته های دارت آقایان و خواهران، تنیس روی میز خواهران و فوتسال برادران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد.

فرمانده بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گفت: در رشته دارت خواهران که با استقبال خوبی از سوی بسیجیان سازمانها و نهادهای دولتی و دانشگاهی برگزار شد سرانجام راضیه یوسفی از دانشگاه آزاداسلامی واحد همدان برسکوی نخست ایستاد، زهرا بختیاری مجد از دانشگاه بوعلی سینا دوم شد و معصومه خدابنده لو از بنیاد شهید و امور ایثارگران برسکوی سومی ایستاد.

وی افزود: در رشته تنیس روی میز خواهران فرزانه احمدی ازدانشگاه بوعلی سینا برسکوی نخست ایستاد پروین نامجویان از صدا وسیما مرکز همدان نایب قهرمان شد و میترا بیات و خانم سکنیه علی کیا از صدا وسیمای همدان بطور مشترک سوم شدند.

پور نجفی گفت: در رقابت های مهیج فوتسال که بصورت دوره ای برگزار شد تیم دانشگاه بوعلی سینا بر سکوی قهرمانی ایستاد : دانشگاه آزاداسلامی واحد همدان نایب قهرمان شد و عنوان سومی به تیم صدا وسیما مرکز همدان رسید.

فرمانده بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان اظهار کرد: در رشته دارت برادران حسام شیرزادی و حمید اکبری از دانشگاه آزاداسلامی واحد همدان به ترتیب قهرمان ونایب قهرمان شدند و حمیدرضا رضایی از دانشگاه بوعلی سینا سوم شد.