مسابقات والیبال دسته دو دانشگاه آزاد اسلامی در همدان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، روز دوم مسابقات والیبال دسته ۲دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی  یادواره شهید مدافع حرم حاج حسین همدانی با انجام هشت بازی به‌پایان رسید.

در این دوره از مسابقات که با حضور ۱۰ تیم از سراسر کشور در همدان در حال برگزاری است در گروه اول مسابقات تیم‌های یزد، کردستان، علوم و تحقیقات، کهگیلویه و بویراحمد و زنجان  و در گروه دوم تیم‌های خراسان شمالی، نجف‌آباد، همدان، قم و سمنان با یکدیگر مسابقه دادند.

از گروه اول تیم کردستان توانست در یک بازی نزدیک و نفس‌گیر با نتیجه ۲ بر ۱ در کهگیلویه و بویراحمد پیروز شود جوانان کرد ست‌های اول با نتیجه ۲۵ بر ۱۸ پیروز شدند  و ست دوم را با نتیجه ۲۶ بر ۲۴ به حریف واگذار کردند و درنهایت در ست سومبا نتیجه ۲۵ بر ۲۱ در کهگیلویه و بویراحمد چیره شدند.

در بازی دوم گروه اول تیم یزد توانست در یک بازی یک طرفه با نتیجه دو بر صفر به گزارش  در یک بازی جذاب و هماهنگ درست اول ۲۵ بر ۱۹ و در ست دوم ۲۵ بر ۱۵به نفع کویرنشینان  به پایان رسید.

در بازی سوم از گروه دوم قم توانست ۲ بر ۱ در نجف‌آباد پیروز شود قم‌ها در ستاول با نتیجه ۲۴ بر ۲۶ بازی را اصفهانی‌ها واگذار کرد اما درست‌های دوم و سوم با نتیجه ۲۵ بر ۱۸ و ۲۵ بر ۲۰ پیروز شدند

در بازی چهارم  سمنان موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ موفق شد خراسان شمالی را شکست دهد  در ست اول سمنانی‌ها ۲۵ بر ۱۸ موفق شد نتیجه بازی را برای خود اختصاص دهد در ست دوم ۱۹ بر ۲۵ بازی را به خراسان شمالی واگذار کرد و در ست سوم نتیجه تابلو نتایج ۱۹ بر ۲۵ به نفع سمنان نمایش می‌داد.

در بازی پنجم یزد توانست با نتیجه ۲ بر ۱ علوم و تحقیقات پیروز شود کویرنشینان در ست اول ۲۵ بر ۱۱ پیروز شدند و ست دوم را با نتیجه ۱۹ بر ۲۵ به علوم تحقیقات واگذار کردند اما در ست سوم با نتیجه ۲۵ بر ۱۳ حریف را شکست داد.

در بازی هفتم سمنانی ها با نتیجه دو بر صفر قم را شکست دادند در ست اول ۲۵ بر ۱۶ و در ست دوم  ۲۵ بر ۲۲ پیروز این دیدار بودند

در بازی پایانی همدان میزبان با نتیجه دو و سه موفق شد خراسان شمالی را مغلوب خود کنند  نتیجه ست اول  ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۱۸ برای  همدان میزبان بود.

مسابقات والیبال دسته دوم دانشگاه آزاد اسلامی آذر ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در حال برگزاری است